Aktywne Wpisy

mirko_anonim +25
✨️ Problemy ze ślubem i spowiedzią – co robić? Ⓘ
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł

BlackenedBlue +119
tak dzis dzieci wygladaja, future is now old pryku
źródło: temp_file4728217657852541839
Pobierz

Tato poszedł do zakładu pogrzebowego. Jak się facet dowiedział, że mowa o Powstańcu Warszawskim to najpierw chciał spuścić o połowę, ostatecznie stwierdził, że nie chce ani grosza i wszystko na koszt firmy (kremacja, urna, dokumenty).
Poszliśmy do kancelarii cmentarnej, powiedzieliśmy, że wojskowy, Powstaniec Warszawski, że zasłużony - ale grób to taki malutki, chce być dochowany do swojej żony. Pogrzeb świecki.
I wiecie kuźwa co?!? Klecha zażądał ekstra pieniędzy za zgodę na świecki pogrzeb (dziadek był ateistą ale chciał być pochowany z żoną), ekstra pieniędzy za wpuszczenie wojska na cmentarz (salwa honorowa, asysta, jednostka reprezentacyjna) i jakiejś ekstra kasy za "otwarcie grobu" (to już chyba po złośliwości...) + plus do tego standardowa opłata za sam pogrzeb na jego cmentarzu.
Ha tfu na tą czarną zarazę!
#kosciolkatolicki #katolicyzm #kosciol #religia #gorzkiezale #ateizm #powstaniewarszawskie
Dziadka spalić, rozsypać u babci i w dupie mieć katolicką mafię czarnoksiężnika
Ha tfu na wiary i cmentarze.
@zenon_z_chorzowa1: czyli wola babki już się nie liczy bo klecha?
@konsumpcjusz: docelowo i tak chcę ich przenieść do Warszawy ale nie mam teraz na to pieniędzy :(
Komentarz usunięty przez autora Wpisu