Wpis z mikrobloga

mirki mam pytanie, bo nie wiem czy postąpiłem słusznie;

Wczoraj czekając pod makiem na drive auto stojące przede mną nagle zaczęło cofać aż przywaliło w moje. Myślałem w sumie że gość próbuje oc wymusić, ale to trzeba by być debilem w takim miejscu.
Gościu wyszedł z auta, okazało się że Estończyk, co wracał z Niemiec po zakupie auta i nie spojrzal w lusterko cofając.
Bardzo przepraszał i było widać że młody chłopak przestraszony.
On sobie połamał trochę plastiki koło bagażnika, a na moim aucie nie widziałem za bardzo śladu (to i tak takie nasze auto zastępcze, o które za bardzo nie dbamy), no i nawet nie pomyślałem żeby od niego brać jakieś siano za to, no bo w końcu nic się nie stało. (koniec końców dzisiaj zobaczyłem że jest lekko pęknięta ramka od rejestracji, no ale to tylko tyle).
Lubię ogólnie robić dobre wrażenia na obcokrajowcach jak chodzi o Polskę, chyba to jakaś odmiana patriotyzmu, więc byłem dla niego miły.
No i sie rozjechaliśmy, ale wszyscy znajomi, którym o tym powiedziałem powiedzieli że jestem frajerem i powinienem go za to skasować i że zmarnowałem okazję.
Serio z------m? Powinno się brać hajs nie patrząc na to czy coś się w ogóle stało?
#samochody #wypadek #pytanie
kiedysbedebogaty - mirki mam pytanie, bo nie wiem czy postąpiłem słusznie;

Wczoraj...

źródło: comment_1653481966oWP0hkiERpllz25llzeQAQ.jpg

Pobierz
  • 190
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Xennonek: ale musiałeś potwierdzić ubezpieczycielowi, że do kolizji doszło, tak? Zresztą skoro ubezpieczenie wypłaciło, to albo szkoda istniała wcześniej albo faktycznie coś się stało, bo przecież na oględziny firma wysyła swojego człowieka.
  • Odpowiedz
@kiedys_bede_bogaty: Miałem podobnoe jadąc do pracy z tym, że cofnęła mi zamotana p0lka (no bez kitu typowa karyna), wysiadłem nie stwierdziłem uszkodzenia i machnąłem ręką to nawet ona w szoku była. No i w pracy podobnie zdziwieni bo się spóźniłem z 5minut i mówiłem czemu xd
  • Odpowiedz
@kiedys_bede_bogaty jesteś nornalny i nic więcej.
Nie przypisuj sobie zbyt wiele.

Mnie uderzył w korku lekko Słowak wiele lat temu.
Przeprosił, podalismy sobie ręce i po temacie.
Tez ramka pęknięta.
Wymienili mi w aso przy kolejnym przeglądzie wszak tam jest ich reklama.
  • Odpowiedz
@kiedys_bede_bogaty: I fajnie Mirek. Tak trzymać. Dawno temu swoim pierwszym autem delikatnie tocząc się do tylu uderzyłem jakiegoś typa lampa. Moja się zbiła a u niego rysa serio mała. Aktualna wtedy różowa suszyła mi głowę żebym zostawił numer. Zostawiłem i k---a żałuje. Typ zadzwonił. Jakiś cwaniaczek ze chce gadać w 4 oczy i przyszedł z kolega xddd d-----l się ze chce kasę i nara. 600 zł to były całe moje
  • Odpowiedz
@Godir17:

na emigracji jak spowodujesz kolizje to przybijacie piątkę i kazdy jedzie w swoja stronę? XD

Czytałeś co cytowałem czy tak sobie wymyślasz?

Btw jak nie ma szkód to tak a nie kombinacje jak każdego wydymać
  • Odpowiedz