Aktywne Wpisy
phaxi +300
Co jest normalne w 2024:
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
fuji +267
Bus musi latać ( ͡º ͜ʖ͡º) Ten na przykład lata po I-95 na Florydzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#usa #heheszki #motoryzacja #bekaztransa
#usa #heheszki #motoryzacja #bekaztransa
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu takim typem kobiety jestem. Ślub, dzieci. Bez tego czuję się niespełniona. Po tych 5 latach mam juz dość i zapytałam w końcu, co z tymi planami. Usłyszałam "nie wiem". Dopytałam. Dostałam mglistą odpowiedź w stylu "no kiedyś... teraz nie, teraz to nie wiem... to ważna decyzja...". Ok... Może ja jestem zbyt kategoryczna, ale dla mnie to prosty temat. Jesli ktoś po 5 latach nadal się waha i chce trzymać mnie w takim zawieszeniu, to dla mnie jest niepoważne. Albo idziemy w to, albo po prostu nie idziemy. Nie boli mnie tak bardzo brak pierścionka, jak to "nie wiem". Ja mam za rok 30. Mamy bardzo dobra sytuacje życiowa, finansową. Kocham go, ale czuję się teraz jak laska na przeczekanie, żeby mógł zrobić szybka podmiankę, jak pozna te właściwą. Może to głupie dla kogoś, ale mnie przeraża myśl, ze budzę się samotna w wieku 38 lat, zegar tyka do 40 i ani rodziny, ani nic. Znam takie kobiety i są potwornie nieszczęśliwe (nie mowie o singielkach z wyboru, bo takie tez znam i im jest ok, mowie o takich jak ja).
#rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@Multipurpose_Labels: wykopowe porady, wez czlowieku lepiej nic nie mow :D
Jeśli nie chce tego zrobić, nie chce się określić, to niestety bezjajeczny osobnik zmarnował Ci kilka lat życia. Przykro mi
@mirko_anonim: powiedziałaś mu to? Bo tak, ślub konieczny nie jest i tak,
Na szczególnie że polsce 1/3 związków kończy się rozwodem.
@moll: xD
Każdy nas zna i przetrwaliśmy dłużej niż kilka małżeństw z dziećmi. Jeśli się kochacie to nie widzę potrzeby by spisywać umowę z prezydentem dot. waszej miłości.
Majątek można
W Polsce ślub dla mężczyzny wiąże się ze znacznie większym ryzykiem niż dla kobiety. Popatrz na statystyki rozwodów oraz jak się kończą. Sądy są prawie zawsze po stronie kobiety, choćby chlały i ćpały to i tak dostaną dzieciaka pod opiekę a chłop alimenty, nierzadko większe niż jest w stanie zapłacić. Podział majątku na