Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Producentom tego czegoś życzę jak najgorzej. Mieszkańcy Pasłęka powinni dokonać linczu za naruszenie dobrego wizerunku...
Ten niejadalny syf powinien leżeć w osobnej lodówce z opisem "uwaga, g---o" zamiast koło maseł (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#oszukujo #zakupy #zalesie #jedzenie
EKSTRA CENA EKSTRA CENA
EKSTRA CENA
@Elec: obczaj ten syf - kiedyś ostrzegłem kogoś kto prawie to kupił...
@czlowiekbutelka: Miks tłuszczowy do smarowania 76%. Całkowita zawartość tłuszczu 76%, w tym: 64% tłuszcz roślinny, 12% tłuszcz mleczny. Składniki: tłuszcz roślinny palmowy nieutwardzony śmietanka, olej słonecznikowy, tłuszcz serwatkowy, emulgatory: E471, E472c i E322, regulator kwasowości: kwas mlekowy, barwnik beta-karoten, aromaty.
Cuchnie tanią margaryną. Raz też w zaćmieniu umysłu dałem się złapać na ten syf i już woń przy wkładaniu do
@czlowiekbutelka: a to już dawno temu było, ale było to mleko odtłuszczone z dołożonym 3,2% tłuszczu roślinnego (ⴲ﹏ⴲ)
@czlowiekbutelka: tutaj MEGA dobrą robotę odwaliła ta pani z programu "Wiem co jem" - uświadamiając co to jest MOM, w ogóle zwracając uwagę na czytanie składu, obalając różne mity itd. Na jakiś order zasłużyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W USA tez ładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)