Wpis z mikrobloga

Od kiedy to siła rośnie od nadmiaru tłuszczu w organizmie?

@m0rgi: Od tłuszczu stricte nie, no ale zapomniałem że przecież chłop ma tyle samo siły na 1500kcal co na 8000kcal prawda? No przecież to nie ma żaaaadnego znaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I dlaczego nazywasz w innych wpisach ludzi normikami przesmiewczo skoro sam jestes typowym normikiem.

@olaf_wolominski: Do normika to mu daleko - to jest tzw. Post - przegryw. Niby wyszedł z przegrywu, ale tylko mu się zdaje. Trójbojarzem został bo nie był w stanie miski trzymać dłużej niż 6 - 8 tygodni na docięciu więc łatwiej powiedzieć, że "będę teraz ciskał duże ciężary więc moge w--------ć jak świnia" niż przyznać się,
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: A skąd pomysł, że jestem przegrywem? Ja nawet nie jestem normikiem xD Kiedyś na tym tagu można było jakąś wiedzę wyciągnąć dlatego tu przesiadywałem, a teraz tylko trójbojowe g---o trzech ziomków na krzyż i jakieś zielonki płaczące, że bialko im nie smakuje.
  • Odpowiedz
@snickersfgh: > to bądź zmianą którą chciałbyś zobaczyć. Mi tam nie przeszkadza to że mirko i tagi siłowniane są dość specyficzne i niszowe.

@snickersfgh: Spokojnie, ja już jestem na końcówce dlatego bawią mnie te przytyki ;) Tobie nie przeszkadza, ale do trójboju moglby byc tag #trojboj a nie k---a #mikrokoksy. Tu prawie nic nie ma związanego obecnie z kulturystyką tylko non toper ulane
  • Odpowiedz