Aktywne Wpisy
Maurelius +420
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
makamele +23
Rozwala mnie to jak millenialsom ciezko przyznac, ze mieli latwiej w budowaniu majatku od GenZ
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
"Chlip chlip, no ja skonczylem liceum i praca za 8zl, a teraz to minimalna 4k" (XD)
"Chlip, chlip, no wy mlodzi nie wiecie jakie zarobki gowniane byly, dopiero dwa lata po studiach kupilismy sobie 50m2 na kredyt, trzeba bylo 20k zl uzbierac na wklad wlasny"
Mlodych
Pierwsze 150kg na klatę w życiu. Nachy czyste, 30 lat, 6 lat stażu, waga 130kg, ape index +5cm
Komentarz usunięty przez autora
@Derimanez: tak
nie. zdecydowanie nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bartekgkw: Idealnie podsumowane.
@Barte: P---------l 120kg wagi i wyjeb 130kg na ławie - wtedy to dopiero będzie spektakularne.
@m0rgi: Od tłuszczu stricte nie, no ale zapomniałem że przecież chłop ma tyle samo siły na 1500kcal co na 8000kcal prawda? No przecież to nie ma żaaaadnego znaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@olaf_wolominski: Do normika to mu daleko - to jest tzw. Post - przegryw. Niby wyszedł z przegrywu, ale tylko mu się zdaje. Trójbojarzem został bo nie był w stanie miski trzymać dłużej niż 6 - 8 tygodni na docięciu więc łatwiej powiedzieć, że "będę teraz ciskał duże ciężary więc moge w--------ć jak świnia" niż przyznać się,
Przegryw i Normictwo jest w głowie. Sam sobie wybierz kim jesteś i kim możesz być.
@olaf_wolominski: Nie wiiesz z jakiego wizualnego i mentalnego gówna wyszedłem (i nadal wychodzę) więc mi tu nie p-----l smutów.
@snickersfgh: Spokojnie, ja już jestem na końcówce dlatego bawią mnie te przytyki ;) Tobie nie przeszkadza, ale do trójboju moglby byc tag #trojboj a nie k---a #mikrokoksy. Tu prawie nic nie ma związanego obecnie z kulturystyką tylko non toper ulane