Aktywne Wpisy

heksengerg +102
źródło: temp_file2661997639002703291
Pobierz
mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową

źródło: comment_16532831691JGNbO5Ga1u0ETGjNlnTRl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
ktoś kiedyś był na wykopie na jakimś tagu, co pływał na jakiś statkach lub robił przeglądy i właśnie opisywał coś z racjami żywnościowymi szalup ratunkowych, ale czy znajdę to nie wiem
Edit: łatwiejsze niż myślałem
https://www.wykop.pl/wpis/62941849/oto-chyba-najdrozsza-woda-na-swiecie-emergency-dri/
@snajp511 ja sobie wziąłem z mojego statku parę dni przeterminowane racje żywnościowe na wyjazd majowkowy pod namioty bo stwierdziłem że przydadzą się jak będę ciągle pił alko a i tak były przeznaczone do utylizacji. Jeden wafelek miał 300kcal a było ich 8 w paczce a paczek wziąłem 5 xD Zajebiście słodkie i suche g---o które jednak bez popijania ciężko było przełknąć :P
@Titufe: Dokładnie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Keris: @yhbgrobdoivbvwamsv:
Twarde, okrągłe opakowania zostawiają dużo wolnego miejsca pomiędzy. A takich małych woreczków można nawrzucać ciasno w nawet małe wolne przestrzenie.
I dalej musisz mieć miejsce gdzie to sztywne opakowanie wciśniesz. Woreczki wciśniesz wszędzie.
źródło: comment_16533094454rNxHlteZ5mu0maQZtskAC.jpg
PobierzAj sorki, 1680* opakowan wody, 420 na szalupe