Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 25
@Keris: Nie wiem w czym lepsze i czy w ogóle lepsze. Ceny już nie pamiętam bo dawno temu kupiłem ale na bank dużo wyższa była.
  • Odpowiedz
@Keris: @yhbgrobdoivbvwamsv: Seven Oceans to racje ratunkowe które wkłada się do szalup ratunkowych na statkach. Jest woda w torebkach z bardzo długą datą przydatności ( tu mamy chyba 9 lat). Pakowane są w małe torebki 50ml żeby można było walnąć na raz i nie zamykać. Są też takie kostki do jedzenia, które dostarczają masę kalorii i potrzebnych wartości odżywczych.
  • Odpowiedz
  • 13
@luxkms78
@snajp511 ja sobie wziąłem z mojego statku parę dni przeterminowane racje żywnościowe na wyjazd majowkowy pod namioty bo stwierdziłem że przydadzą się jak będę ciągle pił alko a i tak były przeznaczone do utylizacji. Jeden wafelek miał 300kcal a było ich 8 w paczce a paczek wziąłem 5 xD Zajebiście słodkie i suche g---o które jednak bez popijania ciężko było przełknąć :P
  • Odpowiedz
W czym to lepsze od butelki

@Keris: @yhbgrobdoivbvwamsv:

Twarde, okrągłe opakowania zostawiają dużo wolnego miejsca pomiędzy. A takich małych woreczków można nawrzucać ciasno w nawet małe wolne przestrzenie.
  • Odpowiedz