Aktywne Wpisy

#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

futanari +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

przynajmniej miała odrobinę godności i po kilku minutach ciszy usunęła z par ¯\_(ツ)_/¯
#tinder
źródło: comment_1653246558Ovycc18IcEC4j6Hoxqckxo.jpg
Pobierz@MatiKosa: leasing
edit: dobra ogarnąłem wpisy, po prostu marny troll szukający atencji i przepychanek lirycznych w necie xd wybacz nie zniże się do twojego poziomu i nie dam ci tej satysfakcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wyszedłeś na pajaca i jeszcze się tym chwalisz
Wy macie coś nie tak z głowami? Serio mówię, przecież to auto nie kosztuje 300k, nawet nie 150k XD 3 litrowa benzyna pali tyle co mini cooper 1.6 70km z 2003 roku czyli 9-14 litrów, to poprzednia generacja, ubezpiecznie ok 4000 rocznie, części też już nie są takie drogie, spokojnie zarabiając 5k można takim jeździć bez większych wyrzeczeń jeśli się tylko pierw na