Wpis z mikrobloga

@Patrick_Bateman: No ale leasing tego auta to też lekko z 2500-3000 netto. Znaczy się no jest to "doable", ale to jest naprawdę tak na granicy. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć potrzebę zaszpanowania by się szarpnąć na takie auto przy takiej pensji. Musiałbym mieć minimum 2x tyle by w ogóle CLS mi przeszedł przez myśl.
  • Odpowiedz
@D4Ru73K: Brzmisz jak oburzona Juleczka, czyżby pluskwa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
edit: dobra ogarnąłem wpisy, po prostu marny troll szukający atencji i przepychanek lirycznych w necie xd wybacz nie zniże się do twojego poziomu i nie dam ci tej satysfakcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vender: XD 63 byś za tyle utrzymał bez problemu, jeśli nie upalasz auta i jeździsz do pracy do domu i do sklepu, a w wakacje raz czy dwa 400km w jedną to utrzymanie takiego auta kosztuje tyle ile utrzymanie passata z tych lat xd, ludzie jak ty czytają tylko internetowe artykuły, a nie wiedza jak się obcuje z takimi autami
  • Odpowiedz
@MatiKosa: @Patrick_Bateman: @MatiKosa:
Wy macie coś nie tak z głowami? Serio mówię, przecież to auto nie kosztuje 300k, nawet nie 150k XD 3 litrowa benzyna pali tyle co mini cooper 1.6 70km z 2003 roku czyli 9-14 litrów, to poprzednia generacja, ubezpiecznie ok 4000 rocznie, części też już nie są takie drogie, spokojnie zarabiając 5k można takim jeździć bez większych wyrzeczeń jeśli się tylko pierw na
  • Odpowiedz
@MatiKosa: Zarabiający 2x tyle ludzie biorą g klasy w AMG, porsche 911.992, AMG GTS’y o M’kach nawet nie wspomnę XD jak ktoś interesuje się motoryzacja a umówmy się ludzie biorący takie auta interesują się motoryzacja to nie przeznaczają (twoim myśleniem filmików z youtube) 10% swoich dochodów na auto, tylko 30-40% szczególnie jak mają już swoje mieszkania albo domy bez kredytu bo auto nie służy im tylko do jazdy ale sprawia
  • Odpowiedz