Wpis z mikrobloga

Myślałem że jak pójdę #bieganie przed szóstą to będzie normalna temperatura. Nic bardziej mylnego, ale wynik na piątkę poprawiony o ponad 40 sekund więc się chwalę, choć celowałem w równe 18.

Ale ten jeden fragment pod górkę, co na trzecim kilometrze był lajtowy, na początku piątego już mnie wymęczył.
zbyl2 - Myślałem że jak pójdę #bieganie przed szóstą to będzie normalna temperatura. ...

źródło: comment_1653110457ZGb2meibe2jt9SOfeHggEE.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartdziur Czy to jest wysokie tętno? Sprawa indywidualna. Jak kiedyś robiłem test na FTP na rowerze, na 20 minut miałem średnie tętno 204. Każdy ma inaczej. Teraz po kilku latach treningu podczas analogicznego wysiłku ok. 190 na 20 minut. Dla niektórych to zejście, a dla mnie dobre tętno.
  • Odpowiedz
@bartdziur: masz rację, w ogóle bez sensu jakieś trenowanie i poprawianie własnych wyników, jeszcze się np. zmęczyć można ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak serio to nie jestem pewien jakiej odpowiedzi oczekiwałeś, może nie rozumiem twojego pytania
  • Odpowiedz
@FearFactory: "na 20 minut miałem średnie tętno 204" bez urazy Kolego ale chciałbym zobaczyć czym to tętno było mierzone xD
@zbyl2: no to teraz poprawa o kolejne 40s już nie będzie taka prosta xD Ładny wynik, idź pobiegać na zawody albo Parkrun to w grupie łatwiej mocny wynik wykręcić
  • Odpowiedz