Aktywne Wpisy
Jaqubson 0
Kupując samochód z OTOMOTO ile byście byli w stanie km pojechać po niego? Odległość to jeden problem, a drugim że trzeba jechać po niego na dwa samochodu czyli angazować kogoś bliskiego
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto
czahrolek98 +1
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz

https://id-24.pl/zginal-na-miejscu-2/
tldr: Służby znalazły licznik z rozbitego samochodu. Zatrzymał się na 210 km/h.
#wypadki #wypadek #samochody
źródło: comment_1652880557pu8qKsn083WUo3cIMhUGoV.jpg
Pobierz@acidd: oczywiście, że okolice jeleniej. Najbardziej popierzeni kierownicy z jakimi miałem nieprzyjemność spotkać się na drodze. Tyle wyprzedzeń na podwójnej ciągłej i pasach co tam miałem to w całym kraju nie spotkałem. Już pomijam, że na tych drogach szerokości 1.5 auta każdy musi wymusić pierwszeństwo i prawie całować się lustrami.
@bomba4: Super nastoletnie badanie z prędkościomierzami z VW Polo IV produkowanego od 2001 roku XD
Nie było jakiegoś z 1980?
@bruuh: aktualnie to karton mleka 2 paczki wyciąga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@acidd: Jest w szoku oraz wypytuje o samochód
Po mojemu to trochę za szybko na drodze bez barier po obu stronach. Ile czasu na tym oszczędzasz?
@Trzesidzida: Ja zauważyłem już taki absurd, że ludzie na tych gównianych gminnych drogach z----------ą koło stówy, a potem tyle samo jadą na komfortowo bezpiecznej autostradzie, bo szkoda na paliwo. I tak jak jadąc gdzieś po wioskach koło 80 byłem dzisiaj cały czas wyprzedzany, a wjeżdżając