@brass: założę się że nie masz dzieci. A jak będziesz miał to polecam żebyś mu do 18 roku życia nie pozwalał z domu wychodzić bo coś jeszcze sobie zrobi.
A jak będziesz miał to polecam żebyś mu do 18 roku życia nie pozwalał z domu wychodzić bo coś jeszcze sobie zrobi.
@mati3654: Sam byłem dzieckiem i nie uczyłem się jeździć rowerem na jezdni, ani na chodniku gdzie uważać musieli na mnie inni tylko w parku i na pobliskim placyku. Wyobraź sobie, że jesteś kierowcą i przed tobą jedzie auto, które z niewiadomych względów jedzie szlaczkiem po całym pasie. albo
@K-S-: Nic z tych rzeczy. Coś tam jeszcze kondycji mi zostało i kilka okrążeń zrobiłem biegnąc obok. Pół biedy gdyby zaryła o beton. Bardziej się bałem, że nadzieje się głową na te płotki obok, z których wystają kilkucentymetrowe pręty.
@nierusz: u mnie córka 2 lata 8 miesiecy i w ciągu 2 dni nauczona jeździć na rowerze. Bez żadnych kijów, dodatkowych kółek. Polecam rower biegowy a potem idzie łatwo. Na biegowym radziła sobie sobie już przed 1.5 roku życia. Syn myślałem, że pójdzie w jej ślady ale póki co widać, że nie ma szans na podobne efekty. Więc dużo od dziecka zależy.
Szybko poszło
źródło: comment_1652624849n16YmWnDiUziGlVldb5yGW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1652636700FEwf38AEPT41SGKtzkD2Tr.gif
Pobierz@mati3654:
Sam byłem dzieckiem i nie uczyłem się jeździć rowerem na jezdni, ani na chodniku gdzie uważać musieli na mnie inni tylko w parku i na pobliskim placyku. Wyobraź sobie, że jesteś kierowcą i przed tobą jedzie auto, które z niewiadomych względów jedzie szlaczkiem po całym pasie. albo
Ładnie tam macie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
O kurde, jakie ładne osiedle :)