Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +139
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
JAuStURYErSE +136
Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko klientów, bez jakiś dymów, wpadają dobre opinie od lokalsów - no kręci się, wystarcza na utrzymanie pracowników i firmy. Potem przychodzi on. Wielki koneser kebczyków i zaczyna się kebabowe piekiełko. NPC respią się pod lokalem, przestajesz się wyrabiać, nie nadążasz, zaczynają wpadać ujowe opinie nawet od lokalsów XD, zaczyna się krytyka i tak dalej...
#ksiazulo
#ksiazulo
źródło: kebap
Pobierz

Moje też.( ͡° ͜ʖ ͡°)
U znajomych w ogródku.
Umówiliśmy się że jak nas rano nie będzie to nie dlatego że ich nie lubimy tylko tak wyszło.
Śpimy w chińskim śpiworze który ma napisane -10 stopni a było plus 10 a i tak było zimno.
Syn się obudził o 5:30 z okrzykiem "przeżyliśmy" i śpi dalej.
Młodszy śpi w hamaku. Mam nadzieję że żyje.
Żona w namiocie od znajomych.
Sorawy do przemyślenia:
Kupić lepsze śpiwory czy lepsze ciuchy do spania? Śpię w termo do biegania i tak średnio.
Coś pod głowę do spania.
Coś na buty rosy nie ma ale jakby była to mokre buty.
Śpimy na trzech karimatach. Znajomi pożyczyli. Pytanie czy jedna wystarczy w lesie.
Czy spać pod drzewem gwiazd nie widać.
Czy na otwartej przestrzeni. Rosa.
Księżyc a teraz słońce jak czasami przyświeci to oczy bola. Dałoby się jakoś wyłączyć?
Plecy mnie nie bola. O dziwo.
Następny etap: spanie na polu namiotowym.
Polecam dla usłyszenia radości w głosie syna.
Chociaż wieczorem narzekał że tak w ogródku 100 metrów od domu bez sensu.
#bushcraft #tatacontent #chwalesie
źródło: comment_1652589720YqQOQVeC5RBxqpFEFV0vsJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1652589755NfPwW9ipMO4Gdx4ZsmHVsh.jpg
PobierzZbieramy doświadczenie.
A te piankowe to nie xa ciężkie.
Bo to nosić będzie trzeba.
@Sl_w_k_1: śpiwór trzeba najpierw spuszyć
źródło: comment_1652595579GdGaWvqrmCLovYIIMFZzFn.jpg
Pobierz@Sl_w_k_1: Poduszka dmuchana. ¯\_(ツ)_/¯ Mała masa, mało zajętego miejsca w plecaku.
Chyba, że podjeżdżasz samochodem pod samo miejsce biwakowania, wtedy zwykła turystyczna