Aktywne Wpisy

JavierDaY +12
Apel do wszystkich, którzy świętują w majówkę. NIE MIESZAJCIE ALKO Z ENERGETYKAMI. Przestałem pic przez problemy z sercem, od roku nie wypiłem nic. Dzisiaj jestem na majówce z ziomkami i z kolezanka akurat jestem w szpitalu, bo jej serce zaczęło wariować. Ma stan przedzawałowy, a tez była taka fifarafa do robienia drinków z energolami.
hanysiatko +5
Czy każdy #rozowypasek #rozowepaski musi być taki idiotyczny?
Moja różowa najpierw sama zaczęła kłótnie. Drze ta mordę jak opętana, kiedy proszę milion razy aby tego nie robiła i za każdym razem mam wrażenie, jak by robiła to co raz głośniej lecz kiedy ja już się uruchomię po jakiś pół godzinach bo nerwy mi puszczają i wychodzi ze mnie najgorsza opcja to potem ja do kuźwy jestem tym najgorszym, którego ona nie chce
Moja różowa najpierw sama zaczęła kłótnie. Drze ta mordę jak opętana, kiedy proszę milion razy aby tego nie robiła i za każdym razem mam wrażenie, jak by robiła to co raz głośniej lecz kiedy ja już się uruchomię po jakiś pół godzinach bo nerwy mi puszczają i wychodzi ze mnie najgorsza opcja to potem ja do kuźwy jestem tym najgorszym, którego ona nie chce

- Trawa jest niebieska
Tygrys odpowiedział mu:
- Nie, trawa jest zielona.
Dyskusja nabrała tempa i obaj postanowili poddać sprawę arbitrażowi i w tym celu zwrócili się do lwa, króla dżungli.
Przed dotarciem na polanę w lesie, gdzie na tronie siedział lew, osioł zaczął krzyczeć:
- Wasza Wysokość, czy to prawda, że trawa jest niebieska?
Lew odpowiedział:
- To prawda, trawa jest niebieska.
Osioł rzucił się naprzód
nikt nie wie co we mnie tkwi,
ten sam lecz niepodobny,
kochanie,
proszę,
wybacz mi
@Yuusuke: pytanie czym było finansowane te 20% odsetek. Bo jak kapitałem założycieli to OK ale jak kapitałem nowych inwestorów to trochę piramida (chociaż oczywiście wiadomo że kapitał założycieli się kiedyś skończy)
jak to z tą luną w ogóle było, za co było wypłacane te 20%? Ten ekosystem generował jakieś pieniądze (nie wiem, prowizje od przelewów?) czy to od początku była wydmuszka?