Aktywne Wpisy
p0melo +41
Jak to możliwe że ludzi na wsiach, niewykształconych, niepiśmiennych wsioków, 30 lat temu w PRL stać było na ogromne, przestrzenne apartamentowce 200 m kwadratowych z ogródkiem?
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
źródło: images (6)
Pobierz
DziobakPepe +343
źródło: 20260225_015739
Pobierz

Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty badań,
#psiarze #psy #patologiazewsi #polska #brudasy
źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66
Pobierzźródło: 1000003699
PobierzA to, że te kutasiarze w zimie myślą, że g---o ich kundli w magiczny sposób znika w śniegu to już nie ważne...
Jak ubezpieczenie za psa, to i za kota również bo też szkód potrafią narobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kajak98: jestem za psiarzu.
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 125436
Pobierz@Casuel: gdzie ty widzisz codzienne wrzucanie? To, że ktoś zrobił zdjęcie jak wygląda chodnik osiedlowy, żeby piętnować problem jest dla ciebie śmieszne? Chyba tylko dla kogoś, komu syf nie przeszkadza, ale to normlane u psiarzy.
Naprawde, brzydzicie mnie wy i wasze otoczenie ¯\(ツ)/¯
A argument z przyzwyczajeniem do brudu jest absurdalny, ja nie mam psa :)
I tak, elewacje sie czysci. Chodniki i ulice tez. Szok, wiem
@Casuel: to może zacznijmy wszyscy szczać i srać gdzie popadnie? skoro sie czyści to co za problem?
Mandaty, heh. Idealista :)