Wpis z mikrobloga

Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na ulicach miast to zły pomysł i wybudowali kanalizację, a w XXI wieku psiegrywy postanowiły zasrać i zaszczać miasta przy pomocy kundli? xD

Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty badań,
#psiarze #psy #patologiazewsi #polska #brudasy
nowszyja - Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na u...

źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66

Pobierz
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 858
@nowszyja: Grunt, żebyś pamiętał o tym, żeby nie strzelać w sylwestra bo biedne pieski.
A to, że te kutasiarze w zimie myślą, że g---o ich kundli w magiczny sposób znika w śniegu to już nie ważne...
  • Odpowiedz
@nowszyja was też powinniśmy ograniczyć, albo równo albo wcale. Ja postuluję o odłowienie lub uwiązanie wolno latających kotów, które wyrządzają również spore szkody w gospodarstwach domowych.
Jak ubezpieczenie za psa, to i za kota również bo też szkód potrafią narobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 46
@Casuel: jakieś śmieszne, że ludzie mają dosyć syfu jaki robią psiarze i piętnują problem. Tak, ludzie oprócz zwracania uwagi psiarskim syfiarzom nie sprzątającym po psach wrzucają zdjęcia do sieci, aby pokazać syfiarzom do czego doprowadzają. To się nazywa piętnowanie problemu.
  • Odpowiedz
  • 41
@kacappylon: jak widać to nie "urojenia wykopków", a faktyczny problem. Widać to w komentarza na fb, x i równych forach, że normalni ludzie mają już dosyć tego syfu jaki robią w miastach psiarze.
  • Odpowiedz
  • 15
nie, codzienne wrzucanie psich kup to sie nazywa fetyszyzm ¯\(ツ)/¯

@Casuel: gdzie ty widzisz codzienne wrzucanie? To, że ktoś zrobił zdjęcie jak wygląda chodnik osiedlowy, żeby piętnować problem jest dla ciebie śmieszne? Chyba tylko dla kogoś, komu syf nie przeszkadza, ale to normlane u psiarzy.
  • Odpowiedz
  • 32
@Casuel: i co z tego, że wczoraj w znalezisku było to zdjęcie na wykopie? Ktoś zrobił zdjęcie jak wygląda jego osiedle, ja użyłem go w poście o syfie jaki robią psiarze. Tak wygląda piętnowanie problemu. Ty za to nawalasz ciągle tymi samymi memami i bronisz szczania po elewacjach, bo "administracja powinna sprzątać". Zrozum, my nie lubimy syfu, do którego wy przywykliście.
  • Odpowiedz
@nowszyja: Zrozum, problem tkwi w waszej patologicznej okolicy. Musicie edukowac sasiadow. Jedyne gowna ktore widuje, to te które tu regularnie wrzucacie. Rozpisujecie sie o fakturze, zapachu, temperaturze. Absolutnie obrzydliwe.

Naprawde, brzydzicie mnie wy i wasze otoczenie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 32
@Casuel: masz na zdjęciu nowe osiedle, ale u ciebie niby problemu nie ma. To proste: psiarze do syfu przywykli, mają go w swoich mieszkaniach i nie zauważają tych kup i szczyn. Ty broniłeś obszczanej elewacji, więc mnie to nie dziwi.
  • Odpowiedz
@nowszyja: Data budowy osiedla nie ma znaczenia. To kwestia mentalnosci mieszkancow. Znam stare osiedla, na ktorych jest czysto.
A argument z przyzwyczajeniem do brudu jest absurdalny, ja nie mam psa :)
I tak, elewacje sie czysci. Chodniki i ulice tez. Szok, wiem
  • Odpowiedz