Aktywne Wpisy

Ziomeczek1234 +28
250zł w------e w błoto XD Kupiłem sobie maszynkę do golenia TRADYCYJNĄ. Pędzel, żyletki, cały osprzęt z najlepszej półki a finalnie mam zacięcia jakich w życiu nie widziała moja skóra. Jak się golę tylko z włosem to jeszcze jakoś to idzie, ale generalnie bez porównania do współczesnych maszynek do golenia. Dziś spróbowałem najpierw z włosem, potem pod włos i tragedia.
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
źródło: 1000069606
Pobierz
#perfumy
Czy ktoś z was pracował/pracuje w wąchalniach?
Zastanawiam się czy tam czasami dałoby sobie robić jakieś małe odlewki z testerów jak kierowniczka nie widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo co robia z prawie pustymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) flakonami? Oni jakoś je spisują i potem je gdzieś oddają, żeby wszystko się zgadzało czy co?
Byłem dziś w wąchalni na S to
Czy ktoś z was pracował/pracuje w wąchalniach?
Zastanawiam się czy tam czasami dałoby sobie robić jakieś małe odlewki z testerów jak kierowniczka nie widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo co robia z prawie pustymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) flakonami? Oni jakoś je spisują i potem je gdzieś oddają, żeby wszystko się zgadzało czy co?
Byłem dziś w wąchalni na S to
źródło: image
Pobierz

https://agora.terra.money/t/terra-ecosystem-revival-plan/8701
widzieliście to?
"100M (10%) to Luna holders at the final moment of the chain halt – last minute marginal luna buyers should be compensated for their role in attempting to provide stability for the network"
Jak to by było zrobione, jak ktoś ma np coiny na giełdzie a nie w portfelu?