Wpis z mikrobloga

#perfumy
Czy ktoś z was pracował/pracuje w wąchalniach?
Zastanawiam się czy tam czasami dałoby sobie robić jakieś małe odlewki z testerów jak kierowniczka nie widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo co robia z prawie pustymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) flakonami? Oni jakoś je spisują i potem je gdzieś oddają, żeby wszystko się zgadzało czy co?
Byłem dziś w wąchalni na S to była straszna bita, albo puste testery albo w ogóle nie było testera. W ogóle to jest skandal, że psikadeł męskich jest 1/5 tego co damskich, albo i mniej. To jest jawna dyskryminacją płci pieknej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gdypieczeiszczypieklotrimazol - #perfumy 
Czy ktoś z was pracował/pracuje w wąchalnia...

źródło: image

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gdy_piecze_i_szczypie_klotrimazol: Przedwczoraj bylem w Douglasie, akurat nie było testera JPG Elixira i babeczka wyjęła mi go z szuflady zamykanej na klucz, po czym dodała: "Chowamy w szufladach bo jak młodzież wpada to starcza na jeden dzień" :)

Miesiąc temu w tym samym Douglasie widziałem jak laska przy półce z Tomkiem Fordem strzelała sobie po kilka psików na szyję każdego po kolei ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Gdy_piecze_i_szczypie_klotrimazol: w Warszawie w Douglasie na stoisku creed większość stoi już wypsikanych natomiast pracownice mają klucz do regału pod tą wystawą i mają tam próbki i można powąchać zapachy.

Testery mają ciężkie życie. Ja sporo latam służbowo i na Chopinie widzę już niejednokrotnie stały numer. Stewardessy, piloci i pracownicy lotniska po prostu używają codziennie perfum z półek. Niektóre mają na tyle swoje ulubione zapachy, że jak stałem przy regale PDM
  • Odpowiedz
A z kolei w Sephorze byłem świadkiem jak babka testowała zapachy z pracownikiem. Powiedziała, że jest prawie pewna ale musi przemyśleć i zrobił jej odlewke na miejscu jakieś 2ml i mówił że to proszę sobie jeszcze stestowac. Także coś tam można ugrać
  • Odpowiedz
@Gdy_piecze_i_szczypie_klotrimazol : czasami to wchodzę, robię kilka strzałów tego co chcę i wychodzę. Często jak mam czegoś użyć, to wolę marketowego, bo mieszkam obok galerii. W chuju mam konwenanse, szczególnie jak chcą mnie j---ć kilka stów na flakonie. W ogóle nie przypominacie ludzi którzy tworzyli ten tag xd
  • Odpowiedz