Aktywne Wpisy

annlupin +26
se wino pije to takie pytanie mam może gupie może mondre nie wiem
jakie muzyczki do wina w nocy najlepiej
jakie muzyczki do wina w nocy najlepiej
źródło: annlupin44567882
Pobierz
38 lat, 188cm, 79 kg. Lecę z siłka od 2 msc, micha, białko, gainer. Przytyłem jedynie 2kg. Czas na teścia jakieś mikro dawki od przyszłego tygodnia. W sumie bije się jedynie o wątrobę, bo kupę lat piłem dzień w dzień (2-3 piwa) żadnej wódy. I tak skończyłem w dnia na dzień bo powiedziałem koniec. No ale boje się że wątroba jak nowa nie wygląda. XD #mikrokoksy

Czy ktoś z was pracował/pracuje w wąchalniach?
Zastanawiam się czy tam czasami dałoby sobie robić jakieś małe odlewki z testerów jak kierowniczka nie widzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo co robia z prawie pustymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) flakonami? Oni jakoś je spisują i potem je gdzieś oddają, żeby wszystko się zgadzało czy co?
Byłem dziś w wąchalni na S to była straszna bita, albo puste testery albo w ogóle nie było testera. W ogóle to jest skandal, że psikadeł męskich jest 1/5 tego co damskich, albo i mniej. To jest jawna dyskryminacją płci pieknej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: image
Pobierzźródło: 1000014003
Pobierzźródło: Do_cRA_XoAI7pJn (1)
PobierzDziś jakas kobita przyszła i tak bez przypału się psikała i wyszła xD ale to tak z 10 razy jednym xD
Pewnie dla tych dziewczyn co tam pracują to norma i takich pacjentów mają kilka razy dziennie xD
Miesiąc temu w tym samym Douglasie widziałem jak laska przy półce z Tomkiem Fordem strzelała sobie po kilka psików na szyję każdego po kolei ¯\(ツ)/¯
Testery mają ciężkie życie. Ja sporo latam służbowo i na Chopinie widzę już niejednokrotnie stały numer. Stewardessy, piloci i pracownicy lotniska po prostu używają codziennie perfum z półek. Niektóre mają na tyle swoje ulubione zapachy, że jak stałem przy regale PDM
@hydrant123: właśnie czytałem, że w seforze mogą robić własne odlewki i je opisują, a nie tak, że mają takie oryginalne gotowe próbki
@hydrant123: ja u siebie w seforze jeszcze nigdy nie widziałem, żeby w DIOR Sauvage Elixir był do psikania. Zawsze pusty xD choć w douglasie to samo xD
przecież to jest normalne psiknąć się na ciało, żeby przetestować jak się sprawdzić trakcie dnia.
@Adruns: wejdź po chince do klopa to ci przejdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: kurvva-opie
Pobierz