Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +441
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

Nie powiem - lokata 5% kusi, bo aktualnie piniondz mi w ogóle nie pracuje, ale jakoś wizerunek banku mnie trochę przeraża przed włożeniem kasy ( ͡º ͜ʖ͡º) strona www wygląda jak zrobiona przez studenta pierwszego roku informatyki, konsultant w mailu na zapytanie odpowiada mi per "ty" xD Jakby przywykłem do trochę innych standardów w takim sektorze.
#nestbank #banki #bankowosc #lokaty #oszczedzanie #oszczednosci #pieniadze #kasa
Jest podstawowy blik. Nie ma blika na czyjś telefon. Są zlecenia stałe, mi tam styka do wszystkiego.
Przy czym w Nest Banku żeby dostać te 5% w skali roku, to musisz się trochę nagimnastykować - założyć konto, spełniać warunki aktywności, żeby te oprocentowanie było naliczone. Tymczasem w Getinie można założyć lokatę 5%
Mają też spoko infolinię i obsługę w placówkach. Brakuje mi jedynie przelewów na numer telefonu BLIK.
Nie jest
Niemniej jest to bank który rucha najmniej ludzi, ogarnąłem wszystko co trzeba i wrzuciłem na te żenujące 3,5% na nest oszczędności - na bezrybiu i