Aktywne Wpisy

hellyea +14

pelt +15
To komentarz spod wczorajszych KamboShotów mojej stalkerki Beaty. W skrócie, Beata (to jej prawdziwe imię) uroiła sobie, że sam z sobą pisze z mnóstwa kont w komentarzach na KamboShotach i na innych kanałach oraz że nękam ją, jej rodzinę oraz youtuberów z kambodżańskiego uniwersum i ich dzieci i rodziny. Że się jej boję i dlatego nie pokazuję twarzy oraz że rzekomo mieszkam w Łodzi (ktoś jej w komentarzu napisał, że jest z
źródło: Screenshot_2025-07-27-04
Pobierz

#antynatalizm
@nomorelife: Mam nadzieje, że podasz się eutanazji w wieku 65 lat żebym nie musiał się dokładać do Twojej emerytury i darmowych przejazdów komunikacją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS
Ty nie jesteś autorem wpisu także mnie nie wyganiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygodne fikołeczki misiu kolorowy
@wonsz337: jak ktoś chce gwałcić/torturować/zabijać ludzi to niech sobie gwałci/torturuje/zabija a jak ktoś nie chce to niech sobie nie gwałci/torturuje/zabija, reszta nikogo nie obchodzi a dorabianie do tego ideologii to srogi cringe
@ardiuno: urwa, typie, co ty w ogóle za porównanie dałeś? Czy w domu wszyscy zdrowi?
@ardiuno: nie. A ty pisząc taki wniosek pokazujesz, że masz spore problemy z czytaniem ze zrozumieniem
A powinienem :P Bo pandemia a teraz wojna, która powinienem przewidzieć xD
I ogólnie najlepiej pozwolić ludzkości wyginąć i odrodzić się na nowo. takie tl:dr
@ATAT-2: A co ci w nim niby nie pasuje? Wszystko z wymienionych (na czele z rozpłodem, bez którego nie ma całej reszty) jest nierozerwalnie związane z krzywdzeniem i powodowaniem cierpienia.