Wpis z mikrobloga

@Barakun91: Dziś to nie wojna czy okupanci, ale lokalne władze przez np. smog i rakotwórczą spalarnię śmieci zabijają około 300 osób w Białymstoku rocznie? A winę za smog próbuje się przypisać zwykłym ludziom, a np. w Białymstoku 10 000 pieców w domach w Białymstoku pali może 10% tyle śmieci, co rakotwórcza spalarnia śmieci spalająca wbrew prawu 100 000 ton nieposortowanych śmieci rocznie. Do tego nikt w domowym piecu nie pali
  • Odpowiedz
A winę za smog próbuje się przypisać zwykłym ludziom, a np. w Białymstoku 10 000 pieców w domach w Białymstoku pali może 10% tyle śmieci, co rakotwórcza spalarnia śmieci spalająca wbrew prawu 100 000 ton nieposortowanych śmieci rocznie. Do tego nikt w domowym piecu nie pali np. baterii jak w spalarni.

@Bajkonur: Ja tylko przeglądam główną, ale serio mnie zastanawia skąd wy się bierzecie. Tzn. chcesz mi powiedzieć że spalarnia wg
  • Odpowiedz
@TheSilentEnigma: Spoko. W sumie do kazdego tematu mozna wklejac madrosci tego typa, bo sie na wszystkim zna. Nie lubi sportu, to pieprzy, ze kibice faceci to homoseksualisci. Nie poszło na studiach wiec mowi, ze produkuja tam glupkow. Jest grubym pseudowege wiec ludzi o normalnej budowie nazywa anemikami i mozna tak do rana ;)
  • Odpowiedz