Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2300
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#badoo #randkujzwykopem #natura #dickpill #genetyka #p---s #kutangens #samiecalfa #cuckold #betabankomat #przegryw #zwiazki #s--s #plodnajulka #p0lka #madki #rodzicielstwo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
@Megawonsz_dziewienc: prawidłowo, ojciec samotnie wychowujący też powinien swoje dzieci stawiać nad ewentualną partnerkę
@Megawonsz_dziewienc: no stawia i chyba jest to zupełnie naturalne i trudno ją za to winić? To facet wiążący się z dzieciatą kobietą jest skończonym frajerem, owszem, ale mieć pretensję do matki że stawia swoje dziecko wyżej niż (kolejnego) faceta? Tu podwójnie dobrze, bo przynajmniej od razu uprzedza naiwniaków, którzy gotowi byliby pomyśleć że związek z samotną matką to dobry pomysł