Wpis z mikrobloga

@drim: Ostatnio mój stary coś tam w robocie do ubezpieczenia potrzebował „który to ty rocznik jesteś 2000?” Odpowiedz „95 k---a”
  • Odpowiedz
@drim: Cieszcie się wszyscy, że macie mamę i tatę, oraz szanujcie nawet jeśli popełniają czasem takie babole :)
Ja w bardzo młodym wieku straciłem ich niestety i nigdy nie doczekam takich sytuacji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@drim: ze starym mam dwie dobre historie, raz jak w podbazie poszedł na wywiadówkę i pyta mnie do jakiej klasy chodzę, westchnąłem i powiedziałem, że do "B", a on doprecyzowal I zapytał czy do 4, 5 czy 6. Natomiast na studiach na 3 roku jak mowiem mu, że sesja ładnie poszła to zapytał się co studiuję xd
  • Odpowiedz
@drim: kiedyś moja mama powiedziała, ze nie będzie już chodzić na moje wywiadówki i wysłała ojca. Ten zachodzi do mojego pokoju, widzę ze chce coś zapytać ale się wstydzi. Mówię mu ze jakby co chodzę do 2B, na co on się mnie zapytał do którego liceum ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@drim: Kiedyś jak studiowałem lingwistykę stosowaną francuski z językiem hiszpańskim to zapytałem z ciekawości taty co studiuję. Jego odpowiedź - włoski z łaciną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz