@Ale_co_to: za to instalowanie specjalnie syfiastego vpna do zmiany lokalizacji żeby wklepać kod z nieznanego źródła już jest okey?
Jak już cebulić to osobiście wolę w minutę założyć nowe konto i zapłacić oficjalnie mstore bo to coś jak różnica pomiędzy przeróbką RGH a LT, Microsoft prędzej zbanuje to pierwsze niż drugie. ;)
@Ale_co_to: spoko ja do ciebie też nie mam, po prostu w innym komentarzu była podobna wypowiedz i próbowałem wytłumaczyć, że omijanie lokalizacji na ip z syfiastą historią wcale też nie jest lepsze, a to że Microsoft jeszcze bana nie rozdaje za łamanie restrykcji regionalnych wcale nie znaczy, że tak będzie zawsze. Mi to osobiście lata kto, gdzie i jak kupuje.
@vCertus: polecam metodę na kropkę Przykładowo: ms bierze pod uwagę kropki w mailu, Gmail ma to w nosie. Masz jedna maila np Adelberpeel@gmail.com Drugiego
#xboxseriesx #xboxone
źródło: comment_1651747533pQ8sdIutRwEUZ9cW7HTLzz.jpg
PobierzJak już cebulić to osobiście wolę w minutę założyć nowe konto i zapłacić oficjalnie mstore bo to coś jak różnica pomiędzy przeróbką RGH a LT, Microsoft prędzej zbanuje to pierwsze niż drugie. ;)
Przykładowo: ms bierze pod uwagę kropki w mailu, Gmail ma to w nosie. Masz jedna maila np
Adelberpeel@gmail.com
Drugiego