Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +416
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pytanie o zegarek Garmin (zapewne pytanie - odcinek 157). Jestem w posiadaniu Germin 245 Music. Jestem zadowolony bardzo. Czy warto jednak przeskoczyc na 745?? Ten 745 do 245 różni sie tym ze ma Garmin Pay (na plus ale nie zalezy mi specjalnie na tym). Dodatkowo 745 ma barometr i wysokościomierz i to nad tym sie głównie zastanawiam bo w tym roku chce wiecej biegac po górach. Ktoś posiada ten model?? Albo nawet lepiej, przesiadl sie z 245?? Dziękuję i pozdrawiam.
#garmin #bieganie #biegajzwykopem #biegigorskie
Barometr poda Ci dokładne przewyższenie. Chyba nie ma żadnych planów treningowych w garminie z użyciem barometru.
Jeżeli szukasz argumentu żeby sobie kupić wyższy model to... Jak masz kasę i chęć to sobie kup. Jeżeli nie jesteś przekonany to nie kupuj ( ͡º ͜ʖ͡º), nie będziesz przez to lepiej biegał.
Kupisz 745, za chwilę będziesz myślał nad 945 ;)
Google Pay - rewelacja, to był główny powód dla którego wybrałem 645 a nie 245 ( ͡° ͜ʖ ͡°
@AdamES: Odblokowuje się raz na dobę PINem... Może masz jakiś stary soft czy co? Na bieżąco z tej opcji korzystam. I czasem wygodniej niż szukać telefonu.
Poza tym zaleta jest, że można bez telefonu wybiec dalej i w razie co dokupić coś do picia po drodze.
https://support.garmin.com/pl-PL/?faq=sFMkjQFdnZ99DcunfAue66 co prawda o licznikach, ale w dużej mierze pokrywa się to z zegarkiem.
Jakiś czas temu to miało dla mnie znaczenie, teraz wiem, że ten sam podjazd będę miał +/- ileś tam metrów, później się to zbiera. Teraz już do setek zaokrąglam i jest git.
Ciekawie było na jakimś tam wyścigu. Miało być (strzelam) 500m przewyższenia,
@jagodowy_krol: chyba lubimy te wszystkie cyferki do analizowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jagodowy_krol: no po treningach na trenażerku brakuje mi czujnika mocy. Ale ceny tego wynalazku ciut z D.
@AdamES: A to ciekawe, może masz luźny zegarek?
Ja wczoraj wieczorem płaciłem Fenixem 7 i w tym momencie mam cały czas odblokowany portfel.