Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
SoplicaTadeusz +50
Zastanawiam się czy gdybym zamontował sobie kamerkę w samochodzie to w przypadku zarejestrowania jakiegoś łamania przepisów na drodze mogę to zgłosić na policję? Tzn czy moje nagranie z kamerki może być wykorzystane jako podstawa do ukarania np. jakiegoś idioty wyprzedzającego na ciągłej? Zainspirował mnie do tego komentarz @cwlmod który chwali się i jest bardzo dumny ze swojego łamania przepisów i narażania życia niewinnych osób na niebezpieczeństwo. Gdybym mógł pomóc ukarać chociaż
106-107 kg z podlasia chłopa a nie gogusia z wawki - cel 99 kg
Zyzz do mnie pisał zza grobu i powiedział ze jestem jego reinkarnacją
Chudzi moja iść na ryby - bycie udanym to jest życie
Zobaczymy jak to będzie po redukcji bo zaczynam
#pokazforme #mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fullborsukworkout #ladnypan
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
zdjęcie może mieć złą perspektywę...dlatego tak nogi wyglądają.
Wiesz.. w wawce to nie tylko gogusie są :)
Powodzenia ze zbijaniem wagi.
Wglądasz na zdrowego chłopa.. nie przesadź z redukcją.