Aktywne Wpisy

ish_waw +61

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +144
#perfumy
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej
Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej

źródło: IMG_20250315_115300
Pobierz
#polska #polskiedrogi #wypadek #prawojazdy #pytanie #pytaniedoeksperta #policja
źródło: temp_file2210496656479150415
Pobierzon już kilka razy dał pokaz tego jakim jest kierowcą a jest tragicznym łącznie z wjechaniem komuś w dupę bo tak
Np. "Góry" albo "Morze"? Uspokoisz się trochę.
Zielonka jeszcze nie przeszła szkoły życia z wami, więc chciało jej się rozpisać
https://wykop.pl/wpis/80152317/smieszne-jest-to-ze-ludzie-sa-oburzeni-ze-chca-wpr/strona/4#279251709
Po ukaraniu dostaniesz nawet potwierdzenie.
To ponownie przypomnijmy umiejętności naszej drogowej sierotki. Oto @cwlmod w akcji:
https://streamable.com/gc6glb
Cwelmod tak bardzo musi sobie rekompensować małego siurka, że mu się zaczęło wydawać, że do jazdy 180km/h po autostradzie trzeba jakiegoś specjalnego skilla XD
A to wystarczy po prostu auto w którym nie odpadają uszy od hałasu przy takiej prędkości. Większość ludzi jeździ dużo wolniej, bo:
A) w większości aut
@SoplicaTadeusz: tak, wysyłasz maila zgodnie z formatką, prosisz o anonimizacje danych osobowych, to wystarcza
Komentarz usunięty przez moderatora