Wpis z mikrobloga

@MilionoweMultikonto: Wolałbym walić po kablach i chlać pod budką niż nakłaniać innych do w----------a się w takie piramidy. To jest żerowanie na najsłabszych. Gdybym wiedział, że moje dziecko tak robi skreśliłbym go z testamentu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Don_kiszot: ale ma paskudny angielski, nie mowie juz nawet o gramatyce i ogólnie budowie zdań ale samo jego wymawianie angielskich liter po polsku, przeciez nikt oprocz wschodnich europejczykow nie zrozumie co on godo po angielsku xD
  • Odpowiedz
@MilionoweMultikonto: Dużo po oczach widać. Wiadomo, że nie powinno się książki po okładce oceniać, ale to czy ktoś jest dobry, zły to widać po oczach. Tak samo, jak poznaje np. kogoś nowego i mi z "twarzy nie pasuje" to trzymam dystans. Rzadko kiedy się mylę. ( ͡ ͜ʖ ͡) To samo z inteligencją, niektórzy mają głupotę wypisaną na twarzy.
  • Odpowiedz
@MilionoweMultikonto: nie do końca. MLM-owcy również czychają na matki, które chciałyby dorobić podczas macierzyńskiego, czy studentów dziennych którzy chcą połączyć pracę z uczelnią ale też chcą mieć budżet na zainteresowania, kursy, siłownię lub imprezy. Plus nie każda osoba co nie ma zdanej matury musi być cwaniakiem moim zdaniem.
  • Odpowiedz
@BKZGlamrap: gdyby nie mlmowcy to tacy ludzie w ogóle nie mieliby szansy dorobić, a tak przynajmniej wyjadą do ludzi, pójdą na jakieś szkolenie, czegoś się nauczą. Naturalnie fajnie by było gdyby każdy z domu wynosił użyteczną wiedzę o finansach, no ale niestety urodziliśmy się w post prlowskim kraju i musimy wszystkiego użytecznego uczyć się sami. (°°
  • Odpowiedz
@Spikesword: Też o tym pomyślałem, że w dzisiejszych czasach mógłby spokojnie polecieć translatorem. Nawet ten google’owski wypadł by o wiele lepiej. Inna sprawa, że do tego jest potrzebna chociaż odrobina samoświadomości a on prawdopodobnie uważa swój angielski za perfekcyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz