Aktywne Wpisy

Zopyross +171
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
Beszczebelny +49
Dalej nie dowierzam, że na wykopie taki poklask ma ten szkodnik społeczny Konfitura. Wyskoczył mi na Facebook taki jego post.
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
Wyobraźcie sobie, że Ty czy np. twoja kobieta ma małą stłuczkę na ulicy o niedużym natężeniu ruchu, wjechała w kogoś, szkody małe, auto szybko odstawia na bok jezdni żeby odblokować ruch i spisać formalności z drugim uczestnikiem kolizji. I wtedy pojawia się ON, robi zdjęcia "źle zaparkowanego samochodu" pisze o "POGWAŁCENIU
źródło: tVXSKu41
Pobierz

https://streamable.com/c5a3mu
#krakow #motoryzacja #polskiedrogi
źródło: comment_1651496678QYvyTyZh0LnWKbhW04MpDQ.jpg
PobierzJeździsz jakims uno czy turbina ci padła?
Gość się w-----ł i cię wyprzedził i tyle
A tu jak zwykle poklask dla donosicielstwa
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1651530847sI60516MZRX9eWpPpKM3ZK.jpg
Pobierz@skinny_pete: jedź do UK i im tłumacz xD
PS
Avia czy "2 Pułka"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak ty chyba zakapior jesteś groźny, w tym społeczeństwie obywatelskim to jest zasada, że jak ktoś ma inne zdanie od Ciebie to trzeba mu w--------ć? Jak to jest byczku?
Nie to, żebym Cię krytykował czy odradzał zgłaszanie tego. Jak Ci się chce, to spoko. Ciekawe, czy policji też będzie się chciało tym zajmować :)
Bardziej chodzi mi o to, że sam trafiam na akcje typu wyprzedzanie na czołówkę (przez co pojazd z naprzeciwka musi zjechać na pobocze), albo wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, (na którym
Komentarz usunięty przez moderatora