@imargam_2137 jak już yntelygentny ynaczey chojraku ciut dorośniesz i zrozumiesz co to społeczeństwo obywatelskie to pisz. Teraz idź popłacz się w inne miejsce. Strzel sobie w ucho może ciut zmądrzejesz...
@dzielnyiloczyn: Robię dokładnie tak jak Ty, ale nigdy mnie powiat nie wzywał. Jedyne co dostaję to list jak sprawa się skończyła. Chyba kwestia zależna od policjanta, niestety.
@finch88: wiesz ze nawet niw musisz miwc nagrania. Tez mialem kilka gilmikow jak mnie wyprzedzaja na mojej wsi (ograniczenie do 40, zakaz wyprzedzania przez waski chodnik) Oczywiscie moge im wyslac filmik ale musza spisac na papier. Nawet nie musze miec filmiku. Wystarcza zeznania moje. Zaraz kupuje kamere przod tyl to bede z morda nagrywal jak mnie wyprzedzają
@malinq: Co Ty p--------z? Jakby ktoś do Ciebie strzelił ale nie trafił to to tez się wpisuje w tę p------ą definicje. Prawo i zasady ruchu drogowego są po to, żeby ich przestrzegać.
@finch88: Mam kolegę który tez kiedyś o-----ł jakiś manewr ktoś go nagrał i wysłał na policje i co i nic xD dostał wezwanie policjanci się pośmiali że debile wysyłają filmiki dostał pouczenie i tak się sprawa skończyła.
@finch88: W zgloszeniu dawaj wszyskie dane tj. miejsce wykroczenia, date, godzine, opis, numer rejestracyjny, twoje dane. Jak maja wszystko nie zostaniesz wezwany na swiadka. Wyslalem w ubieglym roku ponad 100 zgloszen. Moze z 10 razy musialem wybrac sie na komende. A pisma o ukaraniu dostaje co jakis czas. Np. z dzis...
https://streamable.com/c5a3mu
#krakow #motoryzacja #polskiedrogi
źródło: comment_1651496678QYvyTyZh0LnWKbhW04MpDQ.jpg
Pobierz@skinny_pete: Donosicielstwo jest wtedy kiedy donosisz na kogoś, że łamie prawo mimo, że nie zrobił Ci krzywdy
Narażenie na niebezpieczeństwo nie jest miarodajne
@Shamson: weź z łaski swojej poznaj znaczenia słów, których chcesz użyć
@skinny_pete: mam nadzieję, że doniosłeś już na każdego małolata z jointem w ustach, bo przecież łamie prawo!!!!!
to samo Ci wszyscy nikczemni zbrodniarze którzy przechodzą na czerwonym jak nic nie jedzie.
źródło: comment_16515219401akncNXeOdPnFHIPzotvNT.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora