Aktywne Wpisy

Tytyka +154
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +27
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Wlasnie mnie odrzucila firma (na ktorej mi zalezalo) na etapie weryfikacji CV bo nie mam expa pisania testow w Javie pomimo ze pisalem juz testy w pythonie, javascripcie i wykorzystywalem biblioteke Selenium w pythonie. Kurde to jest normalne? Czy moze ja podchodze dziwnie bo zmieniam co 3 lata technologie?
Sa firmy ktorym to lotto a sa firmy co maja bzika i wpisuja w wymagania doswiadczenie minimum 2 letnie, ale ta akurat nie miala wiec zaskoczony jestem ze jednak odrzucili. Exp mam jedynie akademicki jesli chodzi o jave ale chce zmienic.
Jak to u was ze zmianami technologii bylo?
Część firm nie widziała w tym żadnego problemu. Część widziała.
Mam wrażenie że jak miałem 3-4 lata doświadczenia to łatwiej było innym firmom zaakceptować taką zmianę. Parę lat później już coraz rzadziej to czuję.
@kimikini: dokładnie tak jest :/ jakie zachodnie strony polecasz?
@ArrayIndexOutOfBounds: jak masz 6 lat doświadczenia to chyba nie masz problemu z pracą? stawki są pewnie też dobre w pythonie i js
dodatkowo stacoverflow jobs, indeed, na ycombinator news co miesiac firmy wrzucaja (na poczatku miesiaca) w zbiorcze ogloszenie (mozesz historyczne znalezc na githubie)