Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Operator_imadla +410
Dziś jest 4 marca, 4 marca 2020 roku wykryto w Polsce pierwsze zakażenie #koronawirus to już 5 lat
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bmw
źródło: comment_1650781135kHV9cWa0xek2EDhOoWKnS8.jpg
PobierzDo tego ilość tych nowych BMW przeczy idei że się nie podoba, w Szwajcarii pojawiło się ich pełno mimo że mają do wyboru jeszcze beemki z klasycznym przodem.
@Wygryw_pospolity teraz praktycznie nikt nie daje intercolerow powietrznych. Wszędzie pchają wodne które są w miarę wydajne
@wjtk123: firma projektuje głównie pod największe i rosnące rynki... BMW rozpycha się w Chinach od dawna. Europejczycy ponarzekają i kupią i tak, a Chińczycy zabijają się o nowe bmw z dużym grillem.
Oni dokładnie wiedzą co robią.
https://namasce.pl/bmw-m4-2021-z-malym-grillem-prior-design-przygotowal-pakiet/
źródło: comment_1650794728CwEaYAa3D85jBVItFDgQZg.jpg
Pobierz@VanGogh: ta świnka peppa
źródło: comment_1650796064Eh2zOjJDhqBGIlV69ABlKD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1650799048fcKaRyjotEnLrnJivljDoM.jpg
Pobierz@Wygryw_pospolity: co Ty p--------z xd