Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +128
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#bmw
źródło: comment_1650781135kHV9cWa0xek2EDhOoWKnS8.jpg
Pobierzźródło: comment_1650788533bg0NyInxndzE9MHBZDMrRx.jpg
Pobierzźródło: comment_1650788978VcmbdtFoOAzVaA6oVa3mr1.jpg
Pobierz1. Chłodnicy głównej wodnej
2. Chlodnicy z klimatyzacji, czasem dwóch lub trzech (klimatyzację wielostrefowe)
3. Kilku intercoolerów - najmocniejsze jednostki miały już 3 turbosprężarki
4. Kanały przelotowe do chłodzenia tarcz hamulców przednich
5. Pewnie jeszcze kilka chłodnic o których nie wiem (np. W dieslu są chłodnice spalin) -
@Wygryw_pospolity: Zobacz jaka część grilla w tych nowych autach jest często zaślepiona i całkowicie niepotrzebna, dobrym projektem da się to zawsze obejść, ale bmw idzie mocno w kierunku rynku chińskiego, gdzie grill musi być wielki
Komentarz usunięty przez autora
@VanGogh: ale tu nie o to chodzi, żeby był taki jak poprzednie. On celowo ma być inny. Ludzie i tak kupią, bo się opatrzy i ten po jakimś czasie będzie nowym standardem, a stare będą... no stare. Dla biedaków xD
@tomasz-osinski: Nadal jest paskudne