Wpis z mikrobloga

@wensz: pozyczyl frejerowi a on co wezmie do reki to niszczy tak rowniez z jego pseudofirmami....dobry zwyczaj nie pozyczaj....kolo mnie rowniez mam takie osoby ktore cos pozyczyly ,zepsuly i przestaly ze mna rozmawiac...dlatego trzymam sie juz z dala od polactwa zagranica....nic dobrego .Moze 1% jest uczciwych ,nie pijacych....W naszym domu jest zakaz picia alkoholu,wiec z mezem nie jestesmy dobrym towarzystwem dla polactwa)))))Dlatego tez mnie mierzi to zebractwo polactwa w Kambodzy
  • Odpowiedz
@Hana1: przypomina mi się jak moja siostra dostała delegację do londynu z pewnej hiszpańskiej firmy .... zero kontaktu z polakami.To był jej warunek , w biurze nie miała Polaków.
  • Odpowiedz
@Justyna16: najgorsze ze to maz widzi...Norwegowie tez kombinatorzy ...wlasnie czytalam jak norwezke nav udupil bo osxukala pobierajac rente i pracujac.Niech sie cieszy ze tylko 3 lata jej policzyli...musi oddac ponad 770 tysiecy koron...ale polactwo przebija samych Norwegow w osxustwach))Przykre to bo pozniej wsadzaja do wora tych uczciwych z tymi nieuczciwymi...kazdy widzi tych w Kambodzy ...ci to jeszcze trudnia sie zebractwem))
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@pazera zaklinacz algorytmu dokładnie ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak jak z tuktuami, tak chwalił, tak podziwiał. Dwa razy go tuktuk potrącił i uciekł. Pozdro ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Hana1: chyba w każdym kraju jest podobnie. Żona jak mieszkała w Los Angeles, to mówiła, że Koreańczycy też próbują wykiwać jeden drugiego, więc to nie jest tylko przypadłość Polaków. Poza tym ciekawe w jakim stanie był kierowca skutera.
  • Odpowiedz