T.....r
T.....r
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
N.....e
N.....e
@The_Joker: laughs in rolling release
4
77adam
2
spiderpl
@The_Joker: Tylko w wersji z KDE
1
spiderpl
@The_Joker: Kubuntu
1
N.....e
N.....e
@The_Joker: EnderavousOS. Taki arch ale z instalatorem w którym sobie wszystko klikasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
T.....r
T.....r
@NewEpisode: @fervi: @ziolo86: Sry za opóźnienie - wygrała Fedora, polecam:)
1
T.....r
T.....r
@NewEpisode: Daily build pobrany, ale psychicznie to nie to samo co kliknięcie w odnośnik na głownej stronie Ubuntu;P
0
N.....e
N.....e
@The_Joker: Akurat wyrażałem swoją dezaprobate w używaniu ubuntu no ale ( ͡° ͜ʖ ͡°) 22.04 to kolejny LTS?
0
T.....r
T.....r
@NewEpisode: Nowy LTS, kozacki testowałem już - nie podoba mi się tylko ładowanie wszędzie snapów nawet firefox jako snap.
0
T.....r
T.....r
@spiderpl: @NewEpisode: Jakie distro używacie:>?
0
fervi
0
T.....r
T.....r
@fervi: Wyżej pisałem, że daily sobie testuje, kliknięcie na głównej stronie ubu w czegoś w stylu "22.04 IS HERE!" jest nie do zastąpienia:D
0
T.....r
T.....r
EnderavousOS

@NewEpisode: A przetestuje sobie na VM:)
0
N.....e
N.....e
@The_Joker: Spróbuj, ale ja po testowaniu już nie wróciłem do Ubuntu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
fervi
@NewEpisode: Ja testowałem Manjaro - po roku wróciłem, bo jednak Arch się nie nadaje na daily jeśli nie masz chęci naprawiać wszystkiego :/

@The_Joker: No ok, ale nic nowego nie będzie :D
0
N.....e
N.....e
@fervi: Też testowałem Manjaro i strasznie się u mnie sypał.
0
z.....6
@The_Joker: snapy źle? czego?
0
walenty-merkel
@77adam: A feś fsaćse ten poradnik. Problemem jest JAK PRZYPADKIEM NIE ZAINSTALOWAĆ przeglądarki w snapie zgłaszanej w updejcie jako deb.
0
walenty-merkel
Taa, to już pół roku z 22.04.
0
T.....r
T.....r
@ziolo86: Nie mam nic do snapów, jednak im wiecej tym gorzej. Wolniejszy boot, wiecej miejsca zajmują.
0