Ja #!$%@? co Wy macie z tym fame mma. Czemu ten syf u Was takie poruszenie wywołuje? Wy serio nie macie co oglądać i śledzicie każdego patusa tych pseudo organizacji z osobna? xd Jak nudne trzeba mieć zainteresowania, czy też tematy do oglądania, żeby katować się tym wszystkim od konferencji po same walki i jeszcze za to #!$%@? płacić xdd Nigdy tego nie zrozumiem serio...
@Wojtas1080pl Dawniej popularne były filmiki z menelami i ich "popisy". Ktoś zorientował się że na patologii można zarobić i mamy teraz tego wysyp. Ludziom to się raczej nie znudzi
@Wojtas1080pl: Poruszenie to za dużo powiedziane. Zaciekawienie ? Tak. Zdarza mi się pracować umysłowo grubo powyżej 8h dziennie i potem taka rozrywka niskich lotów, uderzająca w jakieś odwieczne ludzkie instynkty wchodzi jak złoto. Generalnie lubię czasem obejrzeć też jakieś KSW, UFC itp. ale bardzo okazjonalnie i jeśli akurat nie trafię gdzieś na jakąs zapowiedź to nie wiem kto walczy i kiedy. W Fame MMA i innych tego typu galach po prostu
@Wojtas1080pl: Bo oni są fajami tych kretynow na codzień. Nie maja życie poza internetem. Od rana do nocy YouTube, tiktok i takie gowna. Normalni ludzie tak nie żyją i dlatego nie są w stanie pojąć tego wypaczenia umysłu.
@Wojtas1080pl: bo dla mnie wydać 50pln na taką rozrywkę miesięcznie to grosze. Oglądam to dla beki, można się pośmiać z debili a czasem trafi się też sportowa walka. Czytam też książki, oglądam dokumenty ogólnie mam pewnie ciekawsze zainteresowania niż ty. To, że robisz w Januszexie i boli cie to, że inni zarabiają w taki sposób to tylko twój problem ziomek
@estepeciok: Jakie tanie wiśniówki? Głowa Cię nie boli przypadkiem? Prześledziłeś profil od początku, żeby znaleźć coś na #!$%@? i wymyśliłeś tak coś marnego? No cóż.. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wojtas1080pl: Ja np. nie mam nic do freakowych walk, jak kogoś to interesuje, #!$%@? mi do tego, jedni lubią jak im stopy śmierdzą, a inni jak cyganie grają. Natomiast niesamowicie #!$%@? mnie fakt, że wynoszone są na świecznik osoby, które nie powinny być na ten świecznik wynoszone, #!$%@? wszelkiej maści, murzyńskie obciągary, patusy, bandziory, gwałciciele ludzie, którzy nic sobą nie reprezentują, a te przyjeby żyją ich życiem. Padają tu porównania do
@Wojtas1080pl: mnie np do tego nie ciągnie i nie obracam się wśród ludzi, którzy to oglądają, ale jakbym miał z takimi do czynienia to bym to potępiał.
Przy tym, że szanse na przekonanie kogoś na kogo masz niewielki wpływ, są praktycznie zerowe.
Z perspektywy psychologii jest to bardzo przyciągający content. Zero wysiłku, prosty humor. Dodatkowo prostych ustabilizowanych ludzi przyciągają takie rzeczy które „kuszą” ale sami by tego nie zrobili. Stąd tak
@Wojtas1080pl: Co wy macie z tym #!$%@? się do tego co kto lubi robić w wolnym czasie? I to nawet nie jest zwykłe #!$%@? się, a czysta nienawiść do osób które nie mają z wami nic wspólnego. Zazdrościcie że oni mają jakieś zainteresowania, które sprawiają im radość, bo wy to tylko pusta wegetacja czy o co tu chodzi?
a co cię interesuje to, że ktoś coś takiego ogląda xD
@nicalibres: interesuje mnie stan społeczeństwa, myśl, że ktoś komu podaję rękę może być fanem famemma. Że np może to być kierowca autobusu, który wiezie mnie do pracy albo osoba która przygotowuje mi jedzenie w restauracji. Tacy ludzie nie powinni mieć praw w społeczeństwie bo to zwyczajnie degeneraci ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wojtas1080pl Ja też tego nie rozumiem niestety xD. Jest to tak prymitywna rozrywka że nawet kopanie kamieni leżących na trawie wydaje się ciekawsza alternatywa.
Porównywanie płac nauczycieli z pracownikami dyskontów jest uzasadnione, bo faktyczne wymagania są podobne (wystarczy mieć ręce, nogi i nie być upośledzonym intelektualnie)
Przy tym, że szanse na przekonanie kogoś na kogo masz niewielki wpływ, są praktycznie zerowe.
Z perspektywy psychologii jest to bardzo przyciągający content. Zero wysiłku, prosty humor. Dodatkowo prostych ustabilizowanych ludzi przyciągają takie rzeczy które „kuszą” ale sami by tego nie zrobili. Stąd tak
@nicalibres: interesuje mnie stan społeczeństwa, myśl, że ktoś komu podaję rękę może być fanem famemma. Że np może to być kierowca autobusu, który wiezie mnie do pracy albo osoba która przygotowuje mi jedzenie w restauracji. Tacy ludzie nie powinni mieć praw w społeczeństwie bo to zwyczajnie degeneraci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mr_A: jacy wy xd ja większości tych ludzi nie znam i nie oglądam ¯\_(ツ)_/¯
@Wojtas1080pl: napisał wykopek, którego interesują ludzie z nudnymi zainteresowaniami ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja też tego nie rozumiem niestety xD. Jest to tak prymitywna rozrywka że nawet kopanie kamieni leżących na trawie wydaje się ciekawsza alternatywa.