Ja #!$%@? co Wy macie z tym fame mma. Czemu ten syf u Was takie poruszenie wywołuje? Wy serio nie macie co oglądać i śledzicie każdego patusa tych pseudo organizacji z osobna? xd Jak nudne trzeba mieć zainteresowania, czy też tematy do oglądania, żeby katować się tym wszystkim od konferencji po same walki i jeszcze za to #!$%@? płacić xdd Nigdy tego nie zrozumiem serio...
@Wojtas1080pl: ale bawi przyrównywanie obserwowania na boisku Lewandowskiego który całe życie poświecił piłce, jest nadludzko wytrenowany technicznie i fizycznie, zespół przygotowany taktycznie, emocje, miliony detali vs jakiś grubas znany z tego, że chleje przed kamera na patostreamie xD No rzeczywiście ta sama klasa sportu/rozrywki
I jeszcze to CO CIĘ OMPCHODZI CO LUDZIE OGLĄDAJĄ xD
podpatrzenie techniki było punktem usprawiedliwiającym piłkę nożną, a nie amatorów walk
owszem, ale o to chodzi, że dla niektórych oglądanie famemma bdziee taką samą stratą czasu jak, np. oglądanie skoków narciarskich i jakby się wszystkiego tak czepiać to bym nam dnia zabrakło, szczególnie na wykopie gdzie telewizja ma się najwyraźniej bardzo dobrze. Bez wykopu byłbym przekonany że osoby <25 lat telewizor używają tylko do podpięcia konsoli
@Wojtas1080pl: Zwykła prosta i prymitywna rozrywka dla bardzo prostych i prymitywnych ludzi. Jedynie szkoda prawdziwego sportu, który obrywa rykoszetem za pajacowanie tych pożal się boże "fighterów". Reżyserowane mniej lub bardziej dymy dają jakiegoś kolorytu do tych pustych, szarych żyć
@Wojtas1080pl Każdy obraca się w towarzystwie, do jakiego najlepiej pasuje. Jeżeli nie potrafią czytać książek i nie mają ambitniejszych zainteresowań od picia harnasia na murku, to oglądają w tv wzory którymi sami chcieli by być w przyszłości. A sama tv jedynie zwiększa czas, od odbicia się echa ( ͡º͜ʖ͡º) Dzisiaj młodzież nie ma wzorów, do naśladowania(a widzisz skąd czerpią wzorce) Ja kiedyś chciałem być jak Hermaszewski,
@Pietrzykowski: No zajebiście, ale będąc szczerym do niedawna nawet nie wiedziałem co to te całe love island xd dopóki raz na #!$%@? miesiąc na sekundę odpaliłem TV i akurat szła reklama i już tam można było poznać, że to kolejny zlepek #!$%@? patoli na podbicie publiczności
@Meserole: Oglądanie to za dużo powiedziane, poprostu leci w tle. Nie jestem z siebie dumny, ale każdy wie kiedy się spotykamy, nie trzeba za każdym razem dogadywać specjalnych terminów.
@Meserole: Laicy słysząc MMA czy boks będą mieli przed oczami takie gówno zamiast sportu, niektórzy sponsorzy będą woleli wspierać freaków z większą oglądalnością niż sportowców
@CarrighanN: stara śpiewka "kurła kiedyś to było, nasze pokolenie najlepsze, tera same zjeby". Wśród millenialsów jest tyle samo idiotów co teraz wśród pokolenia Z, tylko kiedyś były inne pato rozrywki
@Meserole: A chcesz mi powiedzieć że to wartościowy kontent? xD Ale rozumiem o co ci chodzi, powinniśmy zapłacić, bo "oglądamy", równie dobrze mogłoby cokolwiek innego lecieć w tle.
Laicy słysząc MMA czy boks będą mieli przed oczami takie gówno zamiast sportu,
@HivPositiv: powiedziałbym że jest na odwrót że dzięki freakom dzieciaki przynajmniej na jakiś czas pozapisują się na boks/mma itd. nawet JJ tak mówiła ale tutaj nie wiadomo czy jej po prostu nie zapłacili
, niektórzy sponsorzy będą woleli wspierać freaków z większą oglądalnością niż sportowców
@HivPositiv: tutaj jak już można mieć do kogoś pretensje (uważam że nie)
@Limon2g: no o to mi chodzi bo dużo wykopkowych fanów którzy lubią wydawać rozkazy organizatorom jak powinni prowadzić biznes co galę z dumą informuje wszystkich że nie zapłaci za galę xD
Porównywanie płac nauczycieli z pracownikami dyskontów jest uzasadnione, bo faktyczne wymagania są podobne (wystarczy mieć ręce, nogi i nie być upośledzonym intelektualnie)
Komentarz usunięty przez autora
I jeszcze to CO CIĘ OMPCHODZI CO LUDZIE OGLĄDAJĄ xD
podpatrzenie techniki było punktem usprawiedliwiającym piłkę nożną, a nie amatorów walk
owszem, ale o to chodzi, że dla niektórych oglądanie famemma bdziee taką samą stratą czasu jak, np. oglądanie skoków narciarskich i jakby się wszystkiego tak czepiać to bym nam dnia zabrakło, szczególnie na wykopie gdzie telewizja ma się najwyraźniej bardzo dobrze. Bez wykopu byłbym przekonany że osoby <25 lat telewizor używają tylko do podpięcia konsoli
Dzisiaj młodzież nie ma wzorów, do naśladowania(a widzisz skąd czerpią wzorce)
Ja kiedyś chciałem być jak Hermaszewski,
Komentarz usunięty przez autora
@Limon2g: czyli nie masz zamiaru płacić bo to badziew ale oglądasz za każdym razem z kolegami? brawo wy
Oglądając takie gnioty ludzie przyczyniają się do ogłupiania społeczeństwa. Robią z siebie (i nie tylko) debili i jeszcze za to płacą
@HivPositiv: powiedziałbym że jest na odwrót że dzięki freakom dzieciaki przynajmniej na jakiś czas pozapisują się na boks/mma itd. nawet JJ tak mówiła ale tutaj nie wiadomo czy jej po prostu nie zapłacili
@HivPositiv: tutaj jak już można mieć do kogoś pretensje (uważam że nie)