Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? co Wy macie z tym fame mma. Czemu ten syf u Was takie poruszenie wywołuje? Wy serio nie macie co oglądać i śledzicie każdego patusa tych pseudo organizacji z osobna? xd Jak nudne trzeba mieć zainteresowania, czy też tematy do oglądania, żeby katować się tym wszystkim od konferencji po same walki i jeszcze za to #!$%@? płacić xdd Nigdy tego nie zrozumiem serio...
  • 203
@pi73r: No jak ktoś #!$%@? ogląda Podbeskidzie vs Kraksa to ja nie wiem co robi ze swoim życiem, tu racja.
" to bedzie spora czesc swiata w przyszlosci" - To niezła przyszłość nas czeka, wylęgarnia patusiarstwa, która niedługo będzie na gali "#!$%@?" siadać na butle i zrobią z tego zawody
Jeśli chodzi o tagowanie, to tak - macie rację. Nie pomyślałem pisząc zupełnie na luźno pod wpływem chwili i tyle, ale zmienić juz tego nie zmienię, edytować nie mogę.
@Wojtas1080pl jako ktoś kto też nie cierpi tego gówna odpowiem - nie wszystko co człowiek w życiu robi czy się interesuje musi mieć jakąś "wartość" (tego argumentu używasz najczęściej). Ja jestem inteligentny, wykształcony, mam różne ciekawe i rozwijające hobby, a również lubię czasem totalnie pomarnować czas na jakiś badziew totalnie nieatrakcyjny dla 95% ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wojtas1080pl: kult patologii w polsce przeżywa renesans. Teraz modne jest #!$%@? się w klatkach jak jakieś małpy. I do tego jakieś krasnale ogrodowe pokroju wardęgi stare dziady komentują to i spuszczają się nad tym eventem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wojtas1080pl żeby te famemma miało jakąś normalna formułę jak np ufc czy śmieszne ksw ale nie. 90 sekund jedna rudna 180 sekund odpoczynku a między walkami jakieś wywiady z #!$%@? wie kim po 15 minut xD i ludzie za to płacą xD