Wpis z mikrobloga

Ja #!$%@? co Wy macie z tym fame mma. Czemu ten syf u Was takie poruszenie wywołuje? Wy serio nie macie co oglądać i śledzicie każdego patusa tych pseudo organizacji z osobna? xd Jak nudne trzeba mieć zainteresowania, czy też tematy do oglądania, żeby katować się tym wszystkim od konferencji po same walki i jeszcze za to #!$%@? płacić xdd Nigdy tego nie zrozumiem serio...
  • 203
@Meserole: A to do grupy ludzi którzy na bieżąco obserwują wszystko co się dzieje wokół takich rzeczy proszę mnie nie zaliczać xD Jak teraz czytam twój post to jedynie pierwsze zdanie jest do mnie, z resztą to mam podejście takie jak Ty. Mogę zrozumieć spam w trakcie walk, bo to samo robię i żywo komentuję jak jest wyścig F1( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Meserole:

tutaj jak już można mieć do kogoś pretensje (uważam że nie) to do sponsorów ale i tak szczerze wątpie że coś takiego się wydarzyło chcesz to podeśle Ci listę wszystkich byłych i obecnych sponsorów fame to sam zweryfikujesz

do samych sponsorów nie mam również pretensji, to oni wybierają w jaki sposób chcą reklamować swój produkt i usługi. To są jedynie moje obawy, że odpływ kapitału z prawdziwego sportu do gównogal
ja nigdy nie zrozumiem takiego lamentu z powodu tego że komuś się coś podoba

@Kaker: Lament jest wynikiem zasranego mikrobloga, bo dla komentujących fame mma pisanie w komentarzach, w jednym wątku jest zbyt trudne i srają gównowpisami co pięć sekund.
@Wojtas1080pl w czasie pracy lubię jak leci jakieś gówno w tle i chcąc nie chcąc jestem z tym na bieżąco. Nie da się 8h dziennie oglądać na YouTube samych ambitnych rzeczy, szczególnie gdy w międzyczasie muszę się skupic- wtedy tylko kryminalne historię typu kanał bodajże "Karolina Anna" albo jakies shoty z live różnych internetowych łbów i shoty z gali, Cage'ów itd.
Swojego wolnego czasu bym na to nie poświęcił. "Na żywo" widziałem
@masterdick co za argument z #!$%@?, gwałt na dzieciach to krzywda a walki celebrytów nie. Jeśli tak dobierasz argumenty do dyskusji to właśnie ty jesteś ogłupiony a nie widzowie fame.
@Wojtas1080pl: są w wykopku dwa wilki, jeden ubóstwia strimowane i zaplanowane patomordobicia, byleby wojownicy byli trochę znani, im mniej mają wspólnego ze sportem tym lepiej. Drugi wilk wyje z gniewu jak tylko jakieś anonimowe sebki urządzają swoje mordobicia, wtedy wykopek wzywa policję do strzelania bez ostrzeżenia..
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
dokładnie to Mirku. Ha tfu na to bydło, przez które famepatusy zarabiają olbrzymie pieniądze

@Mr_A: a skąd wiesz, że zarabiają? Bo się chwalą tym na lewo i prawo? To ciekawe czemu w innych organizacjach wynagrodzenie jest objęte w umowach tajemnicą. Ten cały fame mma to szopka i wcale bym się nie zdziwił gdyby "zawodnik" dostawał np. 10-20% tego czym się chwali i był przymuszony umową do opowiadania bajek :D Tyle może