Ja #!$%@? co Wy macie z tym fame mma. Czemu ten syf u Was takie poruszenie wywołuje? Wy serio nie macie co oglądać i śledzicie każdego patusa tych pseudo organizacji z osobna? xd Jak nudne trzeba mieć zainteresowania, czy też tematy do oglądania, żeby katować się tym wszystkim od konferencji po same walki i jeszcze za to #!$%@? płacić xdd Nigdy tego nie zrozumiem serio...
@Meserole: A to do grupy ludzi którzy na bieżąco obserwują wszystko co się dzieje wokół takich rzeczy proszę mnie nie zaliczać xD Jak teraz czytam twój post to jedynie pierwsze zdanie jest do mnie, z resztą to mam podejście takie jak Ty. Mogę zrozumieć spam w trakcie walk, bo to samo robię i żywo komentuję jak jest wyścig F1( ͡°͜ʖ͡°)
tutaj jak już można mieć do kogoś pretensje (uważam że nie) to do sponsorów ale i tak szczerze wątpie że coś takiego się wydarzyło chcesz to podeśle Ci listę wszystkich byłych i obecnych sponsorów fame to sam zweryfikujesz
do samych sponsorów nie mam również pretensji, to oni wybierają w jaki sposób chcą reklamować swój produkt i usługi. To są jedynie moje obawy, że odpływ kapitału z prawdziwego sportu do gównogal
ja nigdy nie zrozumiem takiego lamentu z powodu tego że komuś się coś podoba
@Kaker: Lament jest wynikiem zasranego mikrobloga, bo dla komentujących fame mma pisanie w komentarzach, w jednym wątku jest zbyt trudne i srają gównowpisami co pięć sekund.
@Wojtas1080pl w czasie pracy lubię jak leci jakieś gówno w tle i chcąc nie chcąc jestem z tym na bieżąco. Nie da się 8h dziennie oglądać na YouTube samych ambitnych rzeczy, szczególnie gdy w międzyczasie muszę się skupic- wtedy tylko kryminalne historię typu kanał bodajże "Karolina Anna" albo jakies shoty z live różnych internetowych łbów i shoty z gali, Cage'ów itd. Swojego wolnego czasu bym na to nie poświęcił. "Na żywo" widziałem
@masterdick co za argument z #!$%@?, gwałt na dzieciach to krzywda a walki celebrytów nie. Jeśli tak dobierasz argumenty do dyskusji to właśnie ty jesteś ogłupiony a nie widzowie fame.
@Wojtas1080pl: To tylko potwierdza, że większość społeczeństwa to patusy. #!$%@?ć się w weekend, obejrzeć mma albo futbol, zagłosować na PiS i wziąć zasiłek.
@Dumdeedum: nic nie poradzisz. Jak ktoś został wychowany na debila to raczej debilem zostanie więc luz. Op tylko jest zaskoczony, że takich dzbanów jest aż tylu.
@Wojtas1080pl: są w wykopku dwa wilki, jeden ubóstwia strimowane i zaplanowane patomordobicia, byleby wojownicy byli trochę znani, im mniej mają wspólnego ze sportem tym lepiej. Drugi wilk wyje z gniewu jak tylko jakieś anonimowe sebki urządzają swoje mordobicia, wtedy wykopek wzywa policję do strzelania bez ostrzeżenia..
dokładnie to Mirku. Ha tfu na to bydło, przez które famepatusy zarabiają olbrzymie pieniądze
@Mr_A: a skąd wiesz, że zarabiają? Bo się chwalą tym na lewo i prawo? To ciekawe czemu w innych organizacjach wynagrodzenie jest objęte w umowach tajemnicą. Ten cały fame mma to szopka i wcale bym się nie zdziwił gdyby "zawodnik" dostawał np. 10-20% tego czym się chwali i był przymuszony umową do opowiadania bajek :D Tyle może
Porównywanie płac nauczycieli z pracownikami dyskontów jest uzasadnione, bo faktyczne wymagania są podobne (wystarczy mieć ręce, nogi i nie być upośledzonym intelektualnie)
do samych sponsorów nie mam również pretensji, to oni wybierają w jaki sposób chcą reklamować swój produkt i usługi. To są jedynie moje obawy, że odpływ kapitału z prawdziwego sportu do gównogal
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kaker: Lament jest wynikiem zasranego mikrobloga, bo dla komentujących fame mma pisanie w komentarzach, w jednym wątku jest zbyt trudne i srają gównowpisami co pięć sekund.
Swojego wolnego czasu bym na to nie poświęcił. "Na żywo" widziałem
@Mr_A: a skąd wiesz, że zarabiają? Bo się chwalą tym na lewo i prawo? To ciekawe czemu w innych organizacjach wynagrodzenie jest objęte w umowach tajemnicą. Ten cały fame mma to szopka i wcale bym się nie zdziwił gdyby "zawodnik" dostawał np. 10-20% tego czym się chwali i był przymuszony umową do opowiadania bajek :D Tyle może