Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +323
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +104
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

https://streamable.com/e0faii
Swoją drogą jakie to polskie. Gościu z filmu ma więcej szczęścia od innych - być może dobrze zarabia albo dostał nieruchomość w spadku - jednak liczy, że zyska jeszcze więcej na ludziach, którzy tyle szczęścia nie mają.
Idę o zakład, że ma tu konto i czeka na spadki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#inflacja #ekonomia #stopyprocentowe #kredythipoteczny #nieruchomosci
Kozia bródka, dorobek życia w plecaku i będzie mieszkania kupował XD
JAKIE ZŁOTO OP ZATOSTOWAŁ XDDDDD
Ja tam nie słyszałem żeby się wywyższał. Przedstawił tylko swoją sytuację plus jakieś teorie na temat przewidywań przyszłości.
@haha123: tak tak, jeszcze kilka miesięcy i teraz już na pewno jebnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 lata temu jak covid się zaczynał było gadane dokładnie to samo. Jakaś korekta pewnie w końcu się pojawi, więc jak się będzie co 3msc pisać, że jeszcze
Ceny nieruchomości wzrosły częściowo przez łatwo dostępne i tanie kredyty, jeśli kredyty byłyby droższe to moim zdaniem - ceny nie rosłyby tak szybko. I normalna jest sytuacja w której koszt kredytu powinien być trochę wyższy niż inflacja a oprocentowanie depozytów - odrobinę niższe.
@mickpl: wiadomo, że frajer z Joemonster ( ͡° ͜ʖ ͡°)