Aktywne Wpisy
Angmac +186
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +94
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@cirael: jestem managerem w korpo, a do tego jestem: wysoki, wysportowany, bystry, zabawny, inteligentny i ujmująco bezczelny ¯\_(ツ)_/¯ (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Shashek: Zapytaj julek czy to słuszne, że mężczyźni nie dostają nic z systemu a muszą do niego płacić na alimenty na cudze dzieci i emerytury dla tychże julek. Każda ci odpowie "tak, słuszne, bo to wy nas dupczycie i robicie nam dzieci, więc płaćcie"
@Felonious_Gru: @Nester86: odpisujecie na baita.
zimno k---a jak w kieleckim, nawet w środku dnia jednocyfrowa temperatura, a tu lasia na letniaczka jakby było +30. Mhm, już lecę w to uwierzyć.
@DrKittens: co ty p--------z na podstawie 1 zdjęcia xDDDD
Wystarczyło tylko dodać podpis do zdjęcia z internetu i dać JEDEN tag. Rozgryzles działanie wykopu na poziomie pracy doktorskiej.
@Antorus: tak, a o co chodzi?
1. W kieleckim to wieje, a nie jest zimno
2. Wykop to zaglebie ludzi, którzy robią tak na poważnie
3. Wiadomix, że to zdjęcie/sytuacja to akurat nie z dziś