korpomanagement to nie tylko ladni szczuplutcy ludzie xD
@cirael: jestem managerem w korpo, a do tego jestem: wysoki, wysportowany, bystry, zabawny, inteligentny i ujmująco bezczelny ¯\_(ツ)_/¯ (⌐͡■͜ʖ͡■)( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Shashek: Zapytaj julek czy to słuszne, że mężczyźni nie dostają nic z systemu a muszą do niego płacić na alimenty na cudze dzieci i emerytury dla tychże julek. Każda ci odpowie "tak, słuszne, bo to wy nas dupczycie i robicie nam dzieci, więc płaćcie"
@JanRouterTrzeci: Jak możesz jej to robić intzelu? Wiesz jaką traumę przez ciebie będzie miała? Świadomość niewyskakanego wieczoru na menadżerskim kutasie i nienażarcie się jak świnia za free spowoduje u niej traumę. Aż pewnie będzie musiała iść na terapię - powtarzam TERAPIĘ! (╯︵╰,)
@Antorus: tak, a o co chodzi? 1. W kieleckim to wieje, a nie jest zimno 2. Wykop to zaglebie ludzi, którzy robią tak na poważnie 3. Wiadomix, że to zdjęcie/sytuacja to akurat nie z dziś
źródło: comment_16501962542w8RViYNkNPvCWAcqKgNXu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@cirael: jestem managerem w korpo, a do tego jestem: wysoki, wysportowany, bystry, zabawny, inteligentny i ujmująco bezczelny ¯\_(ツ)_/¯ (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Shashek: Zapytaj julek czy to słuszne, że mężczyźni nie dostają nic z systemu a muszą do niego płacić na alimenty na cudze dzieci i emerytury dla tychże julek. Każda ci odpowie "tak, słuszne, bo to wy nas dupczycie i robicie nam dzieci, więc płaćcie"
@DrKittens: co ty p--------z na podstawie 1 zdjęcia xDDDD
źródło: comment_1650231448xLwxizuNDrMpI67maPFFjn.jpg
Pobierz@Antorus: tak, a o co chodzi?
1. W kieleckim to wieje, a nie jest zimno
2. Wykop to zaglebie ludzi, którzy robią tak na poważnie
3. Wiadomix, że to zdjęcie/sytuacja to akurat nie z dziś