Wpis z mikrobloga

@gnt_1: jacy rycerze. Przecież to jest mentalność takiej kacapskiej hordy, która najeżdża na Ukrainę tylko w wersji light xd

jakby to był facet to tez by mi go było szkoda. Uważanie tego za dobrą rzecz jest jakimś chorym odchyłem. Trochę współczuje autorowi zdjęcia, bo czerpanie radości z czynienia innym przykrości to równia pochyla.
  • Odpowiedz
@JanRouterTrzeci: W sumie to trochę mi nawet żal tego typa który oszukuje. Były akcje z umawianie grubych lasek z chadami i to miało jakiś pokrzywiony sens - w sensie żeby łaski szukały facetów w swojej lidze. A tutaj normalna, pewnie całkiem ładna dziewczyna. Facet pewnie był sfrustrowany ze nie ma u niej szans i teraz stoi gdzieś obok pełen zawiści i myśli ze zrobił jej jakaś mega przykrość. A laska
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@gnt_1: jacy rycerze. Przecież to jest mentalność takiej kacapskiej hordy, która najeżdża na Ukrainę tylko w wersji light xd

@michciu: nieźle odleciałeś xddd
  • Odpowiedz
Najbardziej biedną i żałosną osobą tutaj jest autor zdjęcia.

@Phyrexia: Myślisz, że ktoś cyknął zdjęcie wystawionej dziewczyny, zamiast po prostu wziąć zdjęcie z neta i dorobić podpis? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JanRouterTrzeci: ale to trzeba byc s---------a, zeby w takie akcje sie bawic xD jak bardzo trzeba nie miec swojego zycia i jakiegokolwiek celu, zeby podszywac sie pod kogos i czerpac satysfakcje, ze sie kogos wystawi xD to jest definicja slowa: "zalosne"
  • Odpowiedz