JanRouterTrzeci
216
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Felonious_Gru
@JanRouterTrzeci: i kto jest większym przegrywem? Oszukana czy oszust?
1621
C.....a
960
P.....a
P.....a
@JanRouterTrzeci: Najbardziej biedną i żałosną osobą tutaj jest autor zdjęcia.
478
Nester86
Nester86
@JanRouterTrzeci: dziewczyna jutro będzie miała nowa randkę a toskyczny incel strzeli samobója z nieleczonej depresji.
263
m.....u
m.....u
@gnt_1: jacy rycerze. Przecież to jest mentalność takiej kacapskiej hordy, która najeżdża na Ukrainę tylko w wersji light xd

jakby to był facet to tez by mi go było szkoda. Uważanie tego za dobrą rzecz jest jakimś chorym odchyłem. Trochę współczuje autorowi zdjęcia, bo czerpanie radości z czynienia innym przykrości to równia pochyla.
40
Felonious_Gru
@CzajkaRuchajka: pytanie było retoryczne, ale czekam na fikołka od karła ( ͡º ͜ʖ͡º)
37
gnt_1
@JanRouterTrzeci: nieźle się rycerze zesrali tutaj xd
37
CocoJamboolin
jako przegryw nie mam szans na spotykanie się z k0bieta mi, tlaze tylko tak przegryw może zobaczyć jak to jest być atrakcyjnym. Co dziwnego w tym że tak robi?

@Lucider5: nie masz szans na spotykanie się z kobietami, więc to uprawnia cię do obrażania i perfidnego oszukiwania innych ludzi? masz trociny zamiast mózgu?
28
P.....c
@Phyrexia: proponuję ci terapie, bo jakąś dziwną nienawiścią pałasz do ludzi
23
DrKittens
@Felonious_Gru:

i kto jest większym przegrywem? Oszukana czy oszust?

To nawet nie jest pytanie. Laska ma fajną pracę, pewnie sporo znajomych i prędzej czy później kogoś znajdzie. Typ co robił zdjęcia nie ma niczego i słusznie, bo będąc takim toksycznym zjebem nie zasługuje się na nic innego w swoim życiu.
22
Fosfofruktokinaza
@JanRouterTrzeci: W sumie to trochę mi nawet żal tego typa który oszukuje. Były akcje z umawianie grubych lasek z chadami i to miało jakiś pokrzywiony sens - w sensie żeby łaski szukały facetów w swojej lidze. A tutaj normalna, pewnie całkiem ładna dziewczyna. Facet pewnie był sfrustrowany ze nie ma u niej szans i teraz stoi gdzieś obok pełen zawiści i myśli ze zrobił jej jakaś mega przykrość. A laska
22
Shashek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
21
Mistrszzz
@JanRouterTrzeci: ale to trzeba byc s---------a, zeby w takie akcje sie bawic xD jak bardzo trzeba nie miec swojego zycia i jakiegokolwiek celu, zeby podszywac sie pod kogos i czerpac satysfakcje, ze sie kogos wystawi xD to jest definicja slowa: "zalosne"
20
CocoJamboolin
tak trzeba robić żeby zniszczyć hipergamię

@Muuten: kobieta: istnieje
przegrywy: hIpErGaMiA hIpErGaMiA hIpErGaMiA
19
bylem_zielonko
17
Marvel7
15
Marvel7
@Shashek białorycerzu yapa tam z tyłu
15
Lucider5
@Felonious_Gru ona of kors.
14
mojwykopjestlepszy
mojwykopjestlepszy
@JanRouterTrzeci: taktyk, żebym pamiętał, że są tacy smutni ludzie jak ty na tym świecie
14