@gnt_1: jacy rycerze. Przecież to jest mentalność takiej kacapskiej hordy, która najeżdża na Ukrainę tylko w wersji light xd
jakby to był facet to tez by mi go było szkoda. Uważanie tego za dobrą rzecz jest jakimś chorym odchyłem. Trochę współczuje autorowi zdjęcia, bo czerpanie radości z czynienia innym przykrości to równia pochyla.
jako przegryw nie mam szans na spotykanie się z k0bieta mi, tlaze tylko tak przegryw może zobaczyć jak to jest być atrakcyjnym. Co dziwnego w tym że tak robi?
@Lucider5: nie masz szans na spotykanie się z kobietami, więc to uprawnia cię do obrażania i perfidnego oszukiwania innych ludzi? masz trociny zamiast mózgu?
i kto jest większym przegrywem? Oszukana czy oszust?
To nawet nie jest pytanie. Laska ma fajną pracę, pewnie sporo znajomych i prędzej czy później kogoś znajdzie. Typ co robił zdjęcia nie ma niczego i słusznie, bo będąc takim toksycznym zjebem nie zasługuje się na nic innego w swoim życiu.
@JanRouterTrzeci: W sumie to trochę mi nawet żal tego typa który oszukuje. Były akcje z umawianie grubych lasek z chadami i to miało jakiś pokrzywiony sens - w sensie żeby łaski szukały facetów w swojej lidze. A tutaj normalna, pewnie całkiem ładna dziewczyna. Facet pewnie był sfrustrowany ze nie ma u niej szans i teraz stoi gdzieś obok pełen zawiści i myśli ze zrobił jej jakaś mega przykrość. A laska
@JanRouterTrzeci: ale to trzeba byc s---------a, zeby w takie akcje sie bawic xD jak bardzo trzeba nie miec swojego zycia i jakiegokolwiek celu, zeby podszywac sie pod kogos i czerpac satysfakcje, ze sie kogos wystawi xD to jest definicja slowa: "zalosne"
Komentarz usunięty przez moderatora
jakby to był facet to tez by mi go było szkoda. Uważanie tego za dobrą rzecz jest jakimś chorym odchyłem. Trochę współczuje autorowi zdjęcia, bo czerpanie radości z czynienia innym przykrości to równia pochyla.
@Lucider5: nie masz szans na spotykanie się z kobietami, więc to uprawnia cię do obrażania i perfidnego oszukiwania innych ludzi? masz trociny zamiast mózgu?
To nawet nie jest pytanie. Laska ma fajną pracę, pewnie sporo znajomych i prędzej czy później kogoś znajdzie. Typ co robił zdjęcia nie ma niczego i słusznie, bo będąc takim toksycznym zjebem nie zasługuje się na nic innego w swoim życiu.
@Muuten: kobieta: istnieje
przegrywy: hIpErGaMiA hIpErGaMiA hIpErGaMiA