Wpis z mikrobloga

@normalnychopok: a pamiętacie film o lekarzach o tytule BOGOWIE?
Oni po obejżeniu takiego filmu poprostu w to uwierzyli.
Znam wielu lekarzy i widze jakie mają podejscie do ludzi. Oni ludzi traktują jak podludzi
Rządzą nami nieudacznicy którzy i tak nic z tym nie zrobią
  • Odpowiedz
@normalnychopok: najbardziej mnie śmieszy to że oni są do tego stopnia oderwani od rzeczywistości, że im się autentycznie wydaje, że 4000 zł dniówki oni uważają za uczciwa i niewygórowaną kwotę wynagrodzenia, jeszcze tłumacząc to liczba przyjętych pacjentów.

No to co, pani na kasie powinna mieć płacone od każdego zeskanowanego produktu? I jeszcze powinna zarabiać za dyspozycyjność w kilku kasach jednocześnie, pracując w trybie bilokacji xD i oczywiście powinna mieć płacone
  • Odpowiedz
@normalnychopok: @Ulic_Qel_Droma @KosmicznyBarszcz poczytajcie co o nim piszą zainteresowani czyli pacjenci. Wszyscy są za nim. Dzięki temu zagraniu nfz chłop postanowił założyć prywatny gabinet i teraz będzie brał 300-400 za wizytę i dziennie będzie to 6k+, a ludzie z całej Polski do niego jeździli. Wykopki jak zwykle c---a się orientują, a coś szczekają XD
  • Odpowiedz
@su1ik: a co mnie obchodzi prywatny gabinet, prywatnie to niech sobie robi co mu się podoba.

To drenowanie NFZ jest chore, nawet jeżeli jacyś pacjenci sobie tego życzą. Niech jadą do niego prywatnie na wizyte skoro im się podoba i tyle, natomiast ustawianie takich stawek z NFZ oznacza, że wiele osób nie dostanie pomocy, bo szybko zabraknie pieniędzy na realne świadczenia medyczne.
  • Odpowiedz
@normalnychopok: to tylko pokazuje iż jest za mało lekarzy bo wiedzą, że jak się krzyknie taką kwotę to gdzieś i tak jakaś zdesperowana poradnia przyjmnie jego ofertę. A ile mu się jeszcze uda nagonić ludzi na wyzyty prywatne bo na NFZ limity to głowa mała.
  • Odpowiedz
@KosmicznyBarszcz: aż musiałem się zalogować jak zobaczyłem ten wysryw p0laka biedaka z chodu klatkowego 14 zł brutto/h XDDD 4000 brutto - policzmy to wszyscy razem xD 23% vat to jest 920 zł i 8,5% ryczałtu to jest 340 złotych, łącznie nam to daje 2740 złotych na rękę XD ale UWAGA ŁOJEZU 4 TYS. ZŁOTYCH BOGOL!!! wiedza na tematy ekonomiczne u bolaka robaka=zero XD nic dziwnego ze tak was latwo dymac
  • Odpowiedz
@normalnychopok: zasadniczo w czym jest problem? typ ma płacone od przyjęcia z odciną przy 21 pacjentach, a nie od godziny.
jest typowym wyrobnikiem i niczym nie różni się od laski co klepie paznokcie na akord, jakiegoś hydraulika czy innego fryzjera.

dlaczego tyle pacjentów? no nie wiem, może dlatego, że taki jest k---a przemiał w tych poradniach? xD
  • Odpowiedz