Aktywne Wpisy

Hamza +185
#heheszki #bekazpalaczy #humorobrazkowy
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
źródło: PAL1
Pobierz
bizonsky +28
Tydzień jestem w Chinach i już jestem przekonany że wygrali wyścig o wszystko.
Wiadomo lekko wieje komuną i monitoring masz nawet w dupie 24/7 ale i tak to co osiągnęli do tej pory w porównaniu z jakimkolwiek innym krajem biorąc pod uwagę całą skalę tego kraju jest po prostu niesamowite.
Infrastruktura drogowa to jest jakieś jedno wielkie XD kto to wszystko wybudował i kiedy ( ಠ_
Wiadomo lekko wieje komuną i monitoring masz nawet w dupie 24/7 ale i tak to co osiągnęli do tej pory w porównaniu z jakimkolwiek innym krajem biorąc pod uwagę całą skalę tego kraju jest po prostu niesamowite.
Infrastruktura drogowa to jest jakieś jedno wielkie XD kto to wszystko wybudował i kiedy ( ಠ_
źródło: temp_file3217830080291009896
Pobierz

źródło: comment_16501962542w8RViYNkNPvCWAcqKgNXu.jpg
PobierzIm się oczy na to zjawisko otworzą jak się tobie zamkną
wy dzbany, to Jacek jest na co dzień managerem, jeśli myśleliście że istnieje takie słowo jak "managera" na określenie kobiety, to pora zrobić odwyk od lewicowych fanpejdzy xD
@Shashek: Masz na myśli więcej takich akcji przeciwko julkom?
Nie wiem czemu w swoim pytaniu bierzesz ja w ogole pod uwage
Mogą i w sumie ich bezproblemowe dupczenie (jak Twoje bezproblemowe dupczenie xD) jest Twoim i jej prawem o ile obie strony maja na to ochotę.
Porównania wojenne do sytuacji gdzie ktoś wam nie daje, bo nie spełniacie oczekiwań (wysokich lub normalnych, nie mi oceniać) juz w ogóle w
@Shashek: Ale żyć czyimś kosztem to ma już pełne prawo, nawet jeśli nie jest to "odrobina życia" a pełnia życia na zasiłkach?