Tinder jest czynnikiem psującym relacje międzypłciowe, bardzo szkodliwym społecznie w dłuższej perspektywie, więc warto wspierać wszelkie formy obrzydzania go ludziom, trollowania na nim i pokazywania, że siedzą na nim s---------i ludzie. Nieważne czy trolluje się kobiety czy mężczyzn, zniechęcanie do portali randkowych jest działaniem słusznym. Oczywiście trollowanie osób brzydkich przy użyciu kont przedstawiających osoby ładne ma dodatkowy wymiar edukacyjny, ale i bez tego warto to robić.
związki stają się słabsze i nastawione na natychmiastową gratyfikację (bo jak cokolwiek nie pasuje, to zaraz na tinderze się jakiś inny frajer znajdzie).
Im się oczy na to zjawisko otworzą jak się tobie zamkną
wy dzbany, to Jacek jest na co dzień managerem, jeśli myśleliście że istnieje takie słowo jak "managera" na określenie kobiety, to pora zrobić odwyk od lewicowych fanpejdzy xD
źródło: comment_16501962542w8RViYNkNPvCWAcqKgNXu.jpg
PobierzIm się oczy na to zjawisko otworzą jak się tobie zamkną
wy dzbany, to Jacek jest na co dzień managerem, jeśli myśleliście że istnieje takie słowo jak "managera" na określenie kobiety, to pora zrobić odwyk od lewicowych fanpejdzy xD
@Shashek: Masz na myśli więcej takich akcji przeciwko julkom?
Nie wiem czemu w swoim pytaniu bierzesz ja w ogole pod uwage
Mogą i w sumie ich bezproblemowe dupczenie (jak Twoje bezproblemowe dupczenie xD) jest Twoim i jej prawem o ile obie strony maja na to ochotę.
Porównania wojenne do sytuacji gdzie ktoś wam nie daje, bo nie spełniacie oczekiwań (wysokich lub normalnych, nie mi oceniać) juz w ogóle w
@Shashek: Ale żyć czyimś kosztem to ma już pełne prawo, nawet jeśli nie jest to "odrobina życia" a pełnia życia na zasiłkach?