Aktywne Wpisy

mirko_anonim +75
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

A330 +392
źródło: 1000028454
Pobierz

źródło: comment_1650187665hTejEZz8yyn9ytysvquOCN.jpg
Pobierz@WaniliowaCola ale mi rozwaliłes głowę teraz!
Dzięki! Mega ciekawostka :))
@jos
@bn1776
Kiczowate? Jasne, fabula o gadających, strzelających, transformujacych się samochodach to bajka, fabuła też mocno się zestarzała i trochę nie da się już tego oglądać teraz po 20 latach, ale jeśli chodzi o zrobienie serialu, to zarówno ten nowy Knight, stary jak i Viper - jak na lata 90 to to był majstersztyk. Do tej pory nie wiem jak oni stworzyli
źródło: comment_1650206628Z7hE825a9FuiC6HiuVOd3Y.jpg
PobierzNo to chyba będzie wiedźmin ( ͡º ͜
@Zgrywajac_twardziela: nie oglądaj. Co prawda go nie widziałem, ale efekty komputerowe, szczególnie te telewizyjne z mniejszym budżetem bardzo szybko się starzeją. Ja kiedyś się mocno jarałem Sliders i pomyślałem sobie, że odświeżę. Nie dało się tego oglądać,
źródło: comment_1650530911XTpGFTMCykY6IBdoRT14TZ.jpg
PobierzTo jest dalej klasyk i jeden z najlepszych seriali ( ͡~ ͜ʖ ͡°)