Wpis z mikrobloga

• 4
@RitmoXL: Z ciekawostek to aktor grający główną role w serialu to James McCaffrey, ten sam który później podłożył głos Maxa w grze Max Payne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@WaniliowaCola ale mi rozwaliłes głowę teraz!
Dzięki! Mega ciekawostka :))
  • Odpowiedz
  • 4
W sumie Amerykanie chyba lubią takie kiczowate seriale XD

@jos
@bn1776

Kiczowate? Jasne, fabula o gadających, strzelających, transformujacych się samochodach to bajka, fabuła też mocno się zestarzała i trochę nie da się już tego oglądać teraz po 20 latach, ale jeśli chodzi o zrobienie serialu, to zarówno ten nowy Knight, stary jak i Viper - jak na lata 90 to to był majstersztyk. Do tej pory nie wiem jak oni stworzyli
  • Odpowiedz
  • 2
@ziuaxa

Pokażcie mi chociaż jeden Polski serial warty uwagi i dobrze zrealizowany technicznie z jakimiś efektami specjalnymi / CGI.

No to chyba będzie wiedźmin ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
@RitmoXL: z ciekawości bym sobie obejrzał ten serial teraz zobaczyć jak się zestarzał ale trochę się boje że zestarzał się strasznie źle, i cała magia kultowego serialu z dzieciństwa zniknie xD

@Zgrywajac_twardziela: nie oglądaj. Co prawda go nie widziałem, ale efekty komputerowe, szczególnie te telewizyjne z mniejszym budżetem bardzo szybko się starzeją. Ja kiedyś się mocno jarałem Sliders i pomyślałem sobie, że odświeżę. Nie dało się tego oglądać,
FrasierCrane - > @RitmoXL: z ciekawości bym sobie obejrzał ten serial teraz zobaczyć ...

źródło: comment_1650530911XTpGFTMCykY6IBdoRT14TZ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz