@iAmTS: w sensie... też mamy ukraść mema? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mężczyzna pracujący tam ma racje, rzućcie okiem tutaj, a znajdziecie oferty juniorskie. ;) Sami dokładamy wszelkich starań, aby było ich jak najwięcej
@OrzechowyDzem: jeśli masz problem ze znalezieniem czegoś dla siebie, to polecamy również nasze grupy fejsbukowe:
- Praca / Staż w IT -> staż + junior - można tam opublikować swoje CV, a nuż
@justjoin_it: Nie mam żadnego problemu - odpisujecie na mema! :D ale zostaliście wywołani, więc wybaczone. Dzięki za dodatkowe linki i trzymanie kciuków. Uwaga, bo z czasem krew z nich odpłynie i odpadną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@OrzechowyDzem: memy to poważna sprawa, a nie zabawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Faktycznie, kciuki jednak by się nam przydały... Mamy spory zespół, będziemy się wymieniać :D
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
@OrzechowyDzem: jeśli masz problem ze znalezieniem czegoś dla siebie, to polecamy również nasze grupy fejsbukowe:
- Praca / Staż w IT -> staż + junior - można tam opublikować swoje CV, a nuż
Dzięki za dodatkowe linki i trzymanie kciuków. Uwaga, bo z czasem krew z nich odpłynie i odpadną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
yey doczekalem sie repostu wlasnego mema ʕ•ᴥ•ʔ