OrzechowyDzem
80
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
bafficze
@OrzechowyDzem: każdy chce regulara lub seniora za kasę juniora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
25
M.....s
M.....s
@OrzechowyDzem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14
OrzechowyDzem
6
justjoin_it
@iAmTS: w sensie... też mamy ukraść mema? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mężczyzna pracujący tam ma racje, rzućcie okiem tutaj, a znajdziecie oferty juniorskie. ;) Sami dokładamy wszelkich starań, aby było ich jak najwięcej

@OrzechowyDzem: jeśli masz problem ze znalezieniem czegoś dla siebie, to polecamy również nasze grupy fejsbukowe:

- Praca / Staż w IT -> staż + junior - można tam opublikować swoje CV, a nuż
3
OrzechowyDzem
@justjoin_it: Nie mam żadnego problemu - odpisujecie na mema! :D ale zostaliście wywołani, więc wybaczone.
Dzięki za dodatkowe linki i trzymanie kciuków. Uwaga, bo z czasem krew z nich odpłynie i odpadną ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2
diarrhoea
@cppguy: Myślę, że tutaj kolega nawiązuje do płatnych kursów które reklamują się tym, że setek tysięcy ludzi brakuje w IT
2
DerMirker
@OrzechowyDzem: no właśnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1
c.....y
c.....y
1
justjoin_it
@OrzechowyDzem: memy to poważna sprawa, a nie zabawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Faktycznie, kciuki jednak by się nam przydały... Mamy spory zespół, będziemy się wymieniać :D
1
justjoin_it
@L____: hm... brak pytań, ale wymóg odpowiedzi? Brzmi jak proza życia. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzięki Mireczku za zgłoszenie, już to ogarniamy ;)
1
i.....S
i.....S
@OrzechowyDzem: @justjoin_it wołaj, może pomogą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Shatter
@OrzechowyDzem: a raporty mówią, że potrzeba over 9000 juniorów w każdej firmie
0
c.....y
c.....y
@Shatter: jakie raporty?
0
Shatter
@diarrhoea: @cppguy: raporty z branży dotyczące pracy, liczby ofert, zarobków etc.
0
c.....y
c.....y
@Shatter: pokaz je
0
Shatter
@cppguy: och chłopie no mam Ci terwz wklejać tutaj artykuły, które na przestrzeni roku gdzieś czytałem? Nie dam rady
0
L____
@justjoin_it: hej, coś wam ta grupa na FB nie działa. Chciałem dołaczyć to nie wyswietlaja sie pytania na które trzeba odpowiedzieć. ¯\_(ツ)_/¯
0