Aktywne Wpisy
capol2 +244
Nie mogę z tego momentu jak doszło do niej że to wszystko kosztuje i jednak trzeba będzie płacić za szkody
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa
#ostatniepokolenie #klimat #warszawa
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
#ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora
Nie kupowałem nigdy wcześniej na allegro i rzadko teraz kupuje. Nie lubię, za duży tam jest śmietnik na tym bazarze, ciężko cokolwiek sensownego znaleźć.
20 lat, 2 miesiące, 18 dni
Zrobiłem to w podobnym czasie.
Zaliczyłem niezła wtopę… dla pozytywnych komentarzy wystawiałem z kumpem na wzajem aukcje, które wygrywaliśmy. Były to drogie aukcje. Nie wiedziałem, ze od tego liczą prowizje. Później okazało się, ze każdy z nas musi zapłacić po okolo 700 pln prowizji…
Komentarz usunięty przez autora
@varsaviak: jak swojego pierwszego pacca kupowałem w 2004 to wkładaliśmy z ojcem kwotę odliczoną w dolarach i listem wysyłaliśmy do Cipsoftu w Niemczech xDD