Aktywne Wpisy
Ytarka +32
Lubię, gdy dobre rzeczy równie dobrze wyglądają, a Marshall wie, jak to się robi.
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
Jak byłem dzieckiem to mój normalny stan był tak jakbym teraz był na mefedronie. Wszystko było ciekawe, fascynujące, a teraz jest takie wyblakłe. W dzieciństwie wystarczył spacer do lasu, siedzenie nad wodą, jazda na rowerze, dopamina, czy #!$%@? wie co tam buzowało jak #!$%@?. Człowiek jarał się, że siada do zajebistej gry, albo obejrzy fajny film, albo pójdzie obczaić co jest jak się pójdzie ta drogą do lasu przy mieście.
Tak się czułem mając 1-26 lat, ciągły haj i uczucie wspaniałości życia. Potem 26-30 to było tąpnięcie i teraz wszystko jest wyblakłe. Nie wiem co się stało. Czasem ogarnia mnie taka nostalgia za przeszłymi wydarzeniami i smutek, że już nigdy się tak nie poczuję do końca życia.
#dziecinstwo #doroslosc #narkotykizawszespoko #biologia ##!$%@? #psychologia #depresja #przemyslenia #przegryw #rozwojosobisty
Komentarz usunięty przez autora
No, ale to trochę #!$%@?, że mając 25 czułem się na 25, mając 26 czułem się na 26, mając 27 czułem się na 100.
Radocha że nie nasikałeś na podłogę, że się wyspałeś, że wziąłeś czapkę- bo wieje, że masz wodę mineralną w nocy
Dlaczego nie buzują te endorfiny. Przecież 30 lat to peak biologiczny faceta, dbam o siebie, dość zdrowy tryb życia prowadzę, nie mam złych wyników badań, a tu #!$%@?.
Coś w mózgu jakby zniknęło. Jakby się na inne fale przełączył. Inny odbiór świata.