Aktywne Wpisy

alkoJezus +13
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz
HamujPiety +18
#primemma XDDDDDDDDDDD

@Narcyz_: na tym ze jest niezgodna z interesem starych szwejow z wasami bez sukcesów na żadnej wojnie włącznie z walką z otyłością, oraz na tym, że zostala przygotowana przez zespół laików, którzy wojsko znają z książęk i to od niedawna i nie ma zastosowania nigdzie na świecie.
@Olbor: z tego co widzę, to Bartosiak wielokrotnie mówił, że chce na ten temat dyskutować i nie traktuje swojej koncepcji jak Biblii. Zapraszał też Wolskiego do dyskusji, której Wolski odmawiał.
@Narcyz_: otwarcie dyskusji to najwieksza zaleta ANW. To ze ministerstwo
Ale w bunkrach ʕ•ᴥ•ʔ
https://www.wykop.pl/wpis/64356233/memy-z-bartosiakiem-na-wykopie-to-czyste-zloto-a-n/#comment-228086575
To już samo w sobie totalny błąd nie po to kupujemy HIMARSA (jedne mają razić cele w Kalingradzie, kolejne mają też według MONu zostać dokupione z 3
Obiekty portowe będą też przecież bronione przez lądowe elementy obrony plot