Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Myślicie, że to już red falga z chlaniem?
- 32 lvl, staż 15 lat
- ALT 150 czyli prawie 4x ponad normę (norma to 40)
- AST, ALP, GGTP, bilirubina ponad normę ale niewiele, praktycznie na granicy
- sranie na żółto po melanżach, w tym incydent kałowy na baletach (w pełni przytomny)
- usg jamy brzusznej ok tylko stłuszczenie wątroby z obszarami hyposteatozy w okolicy loży pęcherzyka
Badania robione
Myślicie, że to już red falga z chlaniem?
- 32 lvl, staż 15 lat
- ALT 150 czyli prawie 4x ponad normę (norma to 40)
- AST, ALP, GGTP, bilirubina ponad normę ale niewiele, praktycznie na granicy
- sranie na żółto po melanżach, w tym incydent kałowy na baletach (w pełni przytomny)
- usg jamy brzusznej ok tylko stłuszczenie wątroby z obszarami hyposteatozy w okolicy loży pęcherzyka
Badania robione

haakenn +1165
O 9:30 bronie swojej pracy magisterskiej, którą napisałem na 40 lvl, dajcie parę plusów na odwagę.
#nauka
#nauka

Mireczki, w najbliższym czasie oddaję duszę diabłu biorąc kredyt na kawałek jaskini. Z tego tytułu zastanawiam się nad ogarnięciem dodatkowego źródła dochodu. Jest tu ktoś, kto dorabia sobie jakoś po godzinach? Gdzie szukać firm/ludzi chcących dać takie zlecenia? Widziałem kilka portali, gdzie niby takie oferty są, ale stawki jakieś komiczne.
W pracy piszę w c#, sql i podstawowe skrypty w Pytongu. Za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JfNAbUX_lN9K3MCNHO15GJtJ5qpk7H9Cl3xTBwv2FR8/htmlview#
Niektore strony sa nieaktualne.
Chcesz się przekonać to aplikuj. Sama rekrutacja to bardzo ciekawe doświadczenie.
@yggdrasil: na rekrutacje do toptal to trzeba mieć troche godzin. Je zrezygnowałem z etapu na którym trzeba zrobić MVP