#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k Mireczki, w najbliższym czasie oddaję duszę diabłu biorąc kredyt na kawałek jaskini. Z tego tytułu zastanawiam się nad ogarnięciem dodatkowego źródła dochodu. Jest tu ktoś, kto dorabia sobie jakoś po godzinach? Gdzie szukać firm/ludzi chcących dać takie zlecenia? Widziałem kilka portali, gdzie niby takie oferty są, ale stawki jakieś komiczne. W pracy piszę w c#, sql i podstawowe skrypty w Pytongu. Za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.
@a5f5c1: Tak, ma wady i zalety oczywiście. Ja miałem kilkoro klientów i zero problemów. Kasa zawsze na czas. Trochę boli prowizja za wypłatę, poza tym to spoko.
Mireczki, w najbliższym czasie oddaję duszę diabłu biorąc kredyt na kawałek jaskini. Z tego tytułu zastanawiam się nad ogarnięciem dodatkowego źródła dochodu. Jest tu ktoś, kto dorabia sobie jakoś po godzinach? Gdzie szukać firm/ludzi chcących dać takie zlecenia? Widziałem kilka portali, gdzie niby takie oferty są, ale stawki jakieś komiczne.
W pracy piszę w c#, sql i podstawowe skrypty w Pytongu. Za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JfNAbUX_lN9K3MCNHO15GJtJ5qpk7H9Cl3xTBwv2FR8/htmlview#
Niektore strony sa nieaktualne.
Chcesz się przekonać to aplikuj. Sama rekrutacja to bardzo ciekawe doświadczenie.
@yggdrasil: na rekrutacje do toptal to trzeba mieć troche godzin. Je zrezygnowałem z etapu na którym trzeba zrobić MVP