Wpis z mikrobloga

@mati1990: zakładając 2k kcal na 100km to przy 4200km wychodzi 84k kcal. Nawet jakbyś żarł same chocoszki to wychodzi 88 opakowań i 200 zł na same jedzenie. Nie, nie jesteś do przodu xD
  • Odpowiedz
Uważam że max 5km to jest ok zakładając że istnieje infrastruktura.

@sylwke3100: jak nie jesteś ulanym knurem to spokojnie 10 jest w zasięgu, więcej to już ciężko - zależy właśnie od infrastruktury.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sylwke3100: Moim zdaniem jak najbardziej. Ja 10km robiłem bez spiny w 25-30m i to pracując fizycznie. Regularnie przez cały rok. Tylko że w Holandii. Teraz tyle mi schodzi samochodem...
  • Odpowiedz
@sylwke3100: Moim zdaniem jak najbardziej. Ja 10km robiłem bez spiny w 25-30m i to pracując fizycznie. Regularnie przez cały rok. Tylko że w Holandii. Teraz tyle mi schodzi samochodem...

@geuze: No to jak w Holandii to możemy zakończyć dyskusje bo to zupełnie inny klimat.
  • Odpowiedz
@Desmosedici: w tym tygodniu zamawiam w końcu wahoo bolt 2 z licznikiem kadencji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@krabozwierz: w październiku wychodzi rtx 4080, a ceny grafik lecą w dół. tą co chciałem spadła z 12 do 8 (ʘʘ) oby tendencja się utrzymała do paździrenika
  • Odpowiedz